Pro Evolution Soccer 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
На кои сервери играте, ја играв на оној првиот англија демек нешто, многу како „лаг“ има даеш команда за шут па после пет чекора шутира :D

Играта си има Инпут Лаг, па уште и овој од сервериве што им е ако се додаде,
тогаш се добива :гомце:*10^64641364

Momci kako da ja update-nam igrava? Idam kako i kaj site pes do sea vo samata igra za update ama sega mi iskaca ova: - your pes 2015 is out of date. Please update your game to the latest version then reconnect. Care ako znae nekoj neka pise, blagodaram odnapred :D

Processor: Intel(R) Core(TM) 2 DUO CPU E7500 @2.93ghz 2.94ghz

Ram:4 gig

Абе не да имам лаг едно чудо,сдо сега не сум имал многу проблеми со игра освен со асасинс крид блек флег, не ни се палеше,ама најмалку сум очекувал дека ќе ми лагира пц на пес, значи медиум квалитет, 1024 резолуција и па исти .!., чаре?

Processor: Intel(R) Core(TM) 2 DUO CPU E7500 @2.93ghz 2.94ghz

Ram:4 gig

Абе не да имам лаг едно чудо,сдо сега не сум имал многу проблеми со игра освен со асасинс крид блек флег, не ни се палеше,ама најмалку сум очекувал дека ќе ми лагира пц на пес, значи медиум квалитет, 1024 резолуција и па исти .!., чаре?

Исклучи v-sync на графичката.

Ja заиграв и јас. 4-та сезона со Барса, ја средив одбраната и средината. Реално беше тоа што Реал со крилата мајче ми ебаваше од по страните, но не и повеќе :D

Плус гледам новина во мастер лигава, можеш да менуваш тимови, што не беше случај со минатите, плус напоредно можеш да бидеш селектор на репрезентација, што е уште еден плус. Ја грабнав Италија, т.е тие ме грабнаа.

Ми легна играва, ја терам строго навечер на телевизор, да не ме масираат моиве со серии.

Data pack ви функционира? Кај мене вика PES 2015 is out of date.

Ја пробав пред месец дена играва ама нешто имав проблеми со графичката со драјверот и сецкаше многу и си ја чував во пц инсталацијата и ај си викам го форматирав нови драјвери апдејтнати све и реков ќе ја пробам одлична е после 2 изиграни утакмици морам да кажам дека играва е реална . Колку сум се смеел со Ноер како го имаат направено и на играва излага на 17-18 метри да избие со глава хахаха.

Некој наназад имаше ставени Линк за Крак он-лајн, направив се како што пишеше на таа страната англиската, арно ама нејќи да почни ... Влегвам за Он-лајн, апдејтот за играчите излегва и после нешто вели дека има проблем со ПЕС Серверот ... Помош?

Некој наназад имаше ставени Линк за Крак он-лајн, направив се како што пишеше на таа страната англиската, арно ама нејќи да почни ... Влегвам за Он-лајн, апдејтот за играчите излегва и после нешто вели дека има проблем со ПЕС Серверот ... Помош?
Исто и кај мене е ..

Колку што јас читав Конами веќе го решиле проблемот со краковите за онлајн и ниту еден крак веќе не овозможувал онлајн играње. Мора оригинал.

Вчера играв ISS 15 на PS4. 15-кава за PS4 е можда најбољиот ISS, до сега. Има огромна разлика помеѓу ISS 15 за PS4 и PS3. За ISS '15 за PS4 има најбољи responsiveness до сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom