- Член од
- 1 ноември 2012
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 103
Треба на суперстар компјутерот да покаже реалност, а не семоќ. Суперстар треба да биде најреалното ниво на тежина, а не да го направат UberHard.
Ќе се сложам со Ахила, али е у право. Лека по лека се навикнувам на играва, и скоро и да не се нервирам.
Играм против Сити ЛШ на гости, и им права 0-4 како да играм против аматери, и после се багна компјутерот и даде гол, па заврши 1-4.
Играм нареден натпревар против Лацио у лига, исто на гости. Ме тепаат 3-1. Некој си Омебаџу, Омебаџи или што ти го знам, фаќа топка и голови како од шала. Го бара, за ако е добар да го купам, тој 31 година(4 сезона МЛ, оцена ~72), GG.
Понареден играв против Авелино, и ги тепав 0-2. Головите што ги дадов беа толку утепани што изгледаше како компјутерот да ми попушта. 2 гола ги дадов откако им одземав топка на последниот одбранбен играч, еднаш пред 16, еднаш у 16м и после греота беше да се утне.
На СУПЕРСТАР играм.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Првиот натпревар што го играв на играва беше Јувентус - Каљари. Го изгубив 0-1. Почнав, нападнав и шутнав 2-3 пати. После тоа Каљари ми даде гол, сличен на овој. Само што Каљари сигурно имаше уште 10-тина пасови повеќе.
Некогаш противникот не се ни обидува да нападне, па само со фаул ќе му се прекине поседот.
Компјутерот си користи Чит, имплементиран уште у ПЕС 2012, каде што АИ-то го избегнува скоро секој обид на играчот за одземање на топка. Во истиот момент кога играчот се пушта со лизгачки старт, АИ-то тргнува во друг правец и успева да помине. Дриблинзите му се чудни, трча, застанува, и ќе помине. Моите играчи отидоа у дебар залетани. И бидејќи е АИ, неговите стартови се 95% перфектни, а оние на играчот се 20% добри.
п.с. Играв со Реал против Јунајтед. ме водеа 3-0 у 20 минута. После тоа АИ-то како да се опушти, па ги тепав 4-3.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
У МЛ, слично ми се случи со Јувентус против Реал. Овие ме водеа 3-0 у 11 минута, добија 2 никакви пенала, што ни надвор од 16 не би се суделе. До крај на полувреме намалив на 3-1, па за да заврши 3-2 на крај( отидов даље, 1-0 тепав дома.
Ако ми текне уште нешто, ќе допишам.
Ќе ставам после статистика, од она што го имам одиграно против Јапан.
some truth has finally been spoken