Pro Evolution Soccer 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може некој да ми прати проверен торент у порака за играва, фала :)

Кога брат ти те предизвикува велеќи дека ќе те шини...
The challenge must be accepted! And... :ojeaa:

како да го симнам дата пакот 2 официјалниот од конами и пачот 1.02 што излегоа вчера, на пес 13 можеше аутоматски од игра тука како да неможе така?[DOUBLEPOST=1418821671][/DOUBLEPOST]и што му стана вчера играв све ок, и после кога ја угасив сменив во switchable graphics да биде high performance за секој случај и денес ја пуштам и ми сецка, кога ке ставам на power saving само малце сецка а вчера си идеше ок ич не сецкаше -,- интегрираната е хд 4000 интел а другата амд хд 7670м... на лаптоп

Последно уредено:
Имаше пред неколку страни еден онлајн крак, јас играм веќе месец дена онлајн.

Имаше пред неколку страни еден онлајн крак, јас играм веќе месец дена онлајн.
И како оди? Влегуваш во “соби“ па чекаш некој да ти понуди пријателска или можиш и лига да играш?

И како оди? Влегуваш во “соби“ па чекаш некој да ти понуди пријателска или можиш и лига да играш?
Можеш и лига можеш и рандом утакмици. Јас играм најчесто пријстелски еден на еден со другар, а имаш и интересна опција myClub нешто слично ко Ultimate Team на Фифа.

Јa симнaв oд кик ес, не рaбoти. Штo е финтaтa, немa уште крaк? Не ми требa зa oнлaјн мене. Не сум вo тек сo дискусијaтa, aкo мoже некoј крaткo инфo дa ми дaде

Као демек ја симнав и инсталирав и еве што добивам:

The procedure entry point ConvertInterfaceLuidToGuild could not be located in the dynamic link library IPHLPAPI.DLL

Чаре ?

Као демек ја симнав и инсталирав и еве што добивам:

The procedure entry point ConvertInterfaceLuidToGuild could not be located in the dynamic link library IPHLPAPI.DLL

Чаре ?

Restore the Iphlpapi.dll File
  1. Restart your computer as you typically do.
  2. Click Start, click Run, and then type sfc.
  3. Click Extract one file from installation disk.
  4. Type c:\windows\system\iphlpapi.dll, and then click Start.

On the next screen under Restore from, click Browse, and then locate the Windows cab files on your Windows Setup CD.
  5. Click OK
За ова ти треба оригиналната инсталација на Windows

Другата опција ти е од гугл да си го симнеш фајлот, иако обично не препорачуваат тоа. Тука го имаш http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?iphlpapi

EDIT: ова го имаш на руски сајт

- Вам надо иметь на вашем PC последние библиотеки MS Visual Studio. Думају многие понимајут, что это такое, если нет то иштите информацију в интернете. (Microsoft Visual Studio — линејка продуктов компании Microsoft, вклјучајуштих интегрированнују среду разработки программного обеспеченија и рјад других инструментальных средств).
- Самые частые подобные ошибки (pes2015.exe - точка входа не најдена, Точка входа в процедуру ConvertInterfaceLuidToGuild не најдена в библиотеке DLL IPHLPAPI.DLL) все эти ошибки как раз из за отсутствија на вашем PC последних библиотек от MS Visual Studio.

Веројатно проблемот ќе ти се среди со инсталација на MVS

Restore the Iphlpapi.dll File
  1. Restart your computer as you typically do.
  2. Click Start, click Run, and then type sfc.
  3. Click Extract one file from installation disk.
  4. Type c:\windows\system\iphlpapi.dll, and then click Start.

On the next screen under Restore from, click Browse, and then locate the Windows cab files on your Windows Setup CD.
  5. Click OK
За ова ти треба оригиналната инсталација на Windows

Другата опција ти е од гугл да си го симнеш фајлот, иако обично не препорачуваат тоа. Тука го имаш http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?iphlpapi

EDIT: ова го имаш на руски сајт

Веројатно проблемот ќе ти се среди со инсталација на MVS
Ја немам оригиналната иснталација на уиндоус (т.е. цд-то)

Фала за одговоров, ќе пробал да го симнам фајлов во надеж дека ќе успее ова..

Видов за MVS ама пробав најновиот MVS да го симнам ама не ми дава као демек not compatible ми е компјутеров или што ти знам (не го памтам точниот erorr report)

Ќе го симнам оној фајлон што ми го кажа па ќе видам.

Уз пат некој даунлоуд линк за постара верзија на MVS да не ти се наоѓа што би можела да работи за ова ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom