Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас си играм на про, таман ми еДобро бе ова стварно не се издржува, ќе ја избришам и оваа жими мајка. Само што изиграв неколку партии во Мастер. Не ми се спиеше и си реков неколку партии да направам да ме фати дремка, и шо, се изнервирав непотребно.
Ова што се дешава со фудбалов стварно е немогуче! Па добро бе кај се видело буквално во секоја партија противникот да ти игра како да е Барселона, безразлика кој е (Јуве / Чезена).
Пр. Само што ја завршив првата сезона и почнав нова, и нели 3 клубови одпаѓаат а нови 3 идат. Е, дојде и славниот Бари, за да трипати ја преиграм наново партијата, и трипати да изгубам со 2-1.
Какви додавања и акции прават и каква само игра развиваат што ни во дедал не се разликува од онаа на Барса, итоа од најдобрите времина.
Ме напаѓа некој рандон бош напаѓач, тројца, пази тројца одбрамбени фудбалери (Видич, Ранокија и Компани) не можат да му ја одземат топката. А бе ги растуркува како кечер да е, излегува 1 на 1 со голманот и како со курот да ја пуцна ми даде посран гол за 2-1.
Предходно имаше коментари тука од типот "многу е јака" не знам... реална била.
Па каде ја гледате реалноста во тоа фудбалер со 70 Body Balance да им се растуркува на класа напукани дефанзивци (90+bb).
Ок се дешава во реалност, но овде не смее да се деси, бројките треба да си ја прават разликата. И не е ова само во една утакмица, во секоја се дешава што стварно ми е сеедно дали играм против Јуве или против Чезена. Очаен сум!![]()
Чекај бе уште не е купен тука во Прилепов
На 13-ката можи. Уште утре
Јас си играм на про, таман ми е![]()
И пријателе ме интересира интересно ти е така да играш?
И пријателе ме интересира интересно ти е така да играш?![]()
Ова се вика тешка фушарија
Ова се вика тешка фушарија![]()
Момци, доколку играте со послаб тим и ви треба напаѓач, ве советувам да инвестирате во Benteke. Знаејќи го како OP beast од Фифа, си викам ќе му дадам шанса и тука. Го земав за околу 20m + Fraizer Campbell. Основниот рејтинг му беше 81, но само за 10тина меча израсна до 86. До ова дојде после неколку одлични утакмици против поголемите премиерлигашки тимови. Иначе играм со Crystal Palace.
Најисплатлив... Марко Ројс. Пошо како фри агент е нели.
Исто така и Memphis Depay (а. 20 o.r.83) машина.