Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Adam Johnson has more Premier Legaue assists (11) in than Jesse Lingard (10) in the last 6 years. Adam Johnson has been in jail for the last 3 years.

Yikes :icon_mrgr:
Адам Џонсон има многу поопасен first touch од Лингард :D

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.428
Поени од реакции
7.128
Сега ми е јасно зошто не сакаа ангичаните ВАР. Каква катастрофа е ова со одлукиве е страшно нешто. Веќе 4 преочиглени пенали со ВАР не ги судат. Едерсон тербаше да јаде црвен, пак ништо. Катастрофални одлуки, благо кажано.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.867
Поени од реакции
67.417
Ја мислев ВАР бламот од вчера на Јунајтед-Палас ништо не може да го надмине, ама...

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
ВАР собава нема муда да напраи overrule на ситуација досудена од главниот судија.Мрш ви ебам неспособните копилиња,милион сумљиви ситуации што требаше да бидат досудени имаше во 3 кола.И вчера на Ливерпул-Арсенал и пред тоа на УТД-Палас барем 3 сумљиви ситуации имаше.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Bolje im bese bes var, togas bar se vadea deka ne moze sve da se vidi Vaka doagja do izraz nivnoto neznaenje

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
ВАР собава нема муда да напраи overrule на ситуација досудена од главниот судија.Мрш ви ебам неспособните копилиња,милион сумљиви ситуации што требаше да бидат досудени имаше во 3 кола.И вчера на Ливерпул-Арсенал и пред тоа на УТД-Палас барем 3 сумљиви ситуации имаше.
Кои барем три?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.867
Поени од реакции
67.417
Кои барем три?
Не знам за 3, ама имаше солиден случај за пенал над Марсијал. Џејмс го лупаат по колено, му дава жолт за симулирање.

Стартот над Кејхил како последен играч во одбрана е исто сомнителен за само жолт картон зашто излегуваше Марсијал на шут.

Не знам како е правилото кога играч има жолт, и ке направи намерен фаул за пенал за втор жолт. Знам дека директен црвен и пенал не се свират по ново, ама стартот си беше за жолт картон, зашто намерно го сопна.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не знам за 3, ама имаше солиден случај за пенал над Марсијал. Џејмс го лупаат по колено, му дава жолт за симулирање.

Стартот над Кејхил како последен играч во одбрана е исто сомнителен за само жолт картон зашто излегуваше Марсијал на шут.

Не знам како е правилото кога играч има жолт, и ке направи намерен фаул за пенал за втор жолт. Знам дека директен црвен и пенал не се свират по ново, ама стартот си беше за жолт картон, зашто намерно го сопна.
За Ливерпул прашав. За утд се слагам.
Автоматски споено мислење:

Dvete vlecenja na Van Dajk,ednoto pri golot i drugoto vrz Pepe za penal.Tri nabrojav sose utakmicata UTD-Palas
Како можеш да бараш вар за гомот кога гркот раката си ја истетовира на дрес кај Ван Дајк. Сериозен си?

За влечењето врз Пепе, не знам, глупости од пенал би било, ко што беше на супер купот она на Тами Абрахам ама ај.
Мислев збориш барем три имало на таа утакмица уствари има само една дискутабилна, ввд - пепе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom