Оди бе пушти телетабиси гледај доста замараш со глупостиНе беше надвор од шеснаестерец бе ? Каков црн пенал барате
Па не го нагази, дајвна тој од ситиКако ова не е пенал?
Не беше надвор од шеснаестерец бе ? Каков црн пенал барате
Адам Џонсон има многу поопасен first touch од ЛингардAdam Johnson has more Premier Legaue assists (11) in than Jesse Lingard (10) in the last 6 years. Adam Johnson has been in jail for the last 3 years.
Yikes
Изглеа ти си прегледувал ВАР снимка нема друго објаснување.Па не го нагази, дајвна тој од сити
Кои барем три?ВАР собава нема муда да напраи overrule на ситуација досудена од главниот судија.Мрш ви ебам неспособните копилиња,милион сумљиви ситуации што требаше да бидат досудени имаше во 3 кола.И вчера на Ливерпул-Арсенал и пред тоа на УТД-Палас барем 3 сумљиви ситуации имаше.
Не знам за 3, ама имаше солиден случај за пенал над Марсијал. Џејмс го лупаат по колено, му дава жолт за симулирање.Кои барем три?
Dvete vlecenja na Van Dajk,ednoto pri golot i drugoto vrz Pepe za penal.Tri nabrojav sose utakmicata UTD-PalasКои барем три?
За Ливерпул прашав. За утд се слагам.Не знам за 3, ама имаше солиден случај за пенал над Марсијал. Џејмс го лупаат по колено, му дава жолт за симулирање.
Стартот над Кејхил како последен играч во одбрана е исто сомнителен за само жолт картон зашто излегуваше Марсијал на шут.
Не знам како е правилото кога играч има жолт, и ке направи намерен фаул за пенал за втор жолт. Знам дека директен црвен и пенал не се свират по ново, ама стартот си беше за жолт картон, зашто намерно го сопна.
Како можеш да бараш вар за гомот кога гркот раката си ја истетовира на дрес кај Ван Дајк. Сериозен си?Dvete vlecenja na Van Dajk,ednoto pri golot i drugoto vrz Pepe za penal.Tri nabrojav sose utakmicata UTD-Palas