Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
H

HoT _iCe

Гостин
Бруно :drk:

Каков само трансфер за Јунајтед, а 90% предвидевме дека ќе флопне.
Исто на форум и 99% предвидесмо дека и Оле е тапа трењер и Јунајтед ништо не правив наредни године.
Add it to the list, изненаден сам од Јунајтед како играв иако дефанзивно и они како нас су каша попара.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.663
Поени од реакции
8.278
да може у пакет со Погба има доста раб да ни завршите

Sent from my iPhone using Tapatalk
Чек малку, Погба мора да ги одработи влечкањата некако, нека седи до крај на договорот, после ќе видиме ;)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.058
Најдобрто крило во Англија? Ај не коментирам, ќе се скараме, после ќе морам против Интер да навивам, па ќе ме замразиш.
Автоматски споено мислење:

Погба откако продолжи првеството секое коло е меѓу тројцата најдобри играчи на теренот кај Манчестер.
Епа кој е подобар? Мане едино е тука, Рашфорд и Марсијал поише се 9ки него крила.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.663
Поени од реакции
8.278
Исто на форум и 99% предвидесмо дека и Оле е тапа трењер и Јунајтед ништо не правив наредни године.
Add it to the list, изненаден сам од Јунајтед како играв иако дефанзивно и они како нас су каша попара.
Јок море, и смо само попара:D Иначе почнасмо ала Земан фудбал да играмо, не е битно колко ќе примимо, важно да дадемо повеќе ;)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
40.983
Оди, ептен би сакал да го видам Мурињо во Ливерпул :icon_lol:
Ауу Мурињо во Ливерпул иделна комбинација. Мо и Мане дупли бекови ќе играат, Рики и Пеја на смртна постела...

Последно уредено:
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Епа кој е подобар? Мане едино е тука, Рашфорд и Марсијал поише се 9ки него крила.
Рашфорд е првенствено крило. Мане е подобар, Салах е подобар од него. Значи не е лош Стерлинг, ама ти реков, премногу промашува за мој вкус, и далеку е од некоја светска класа играч.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.627
Поени од реакции
11.689
Најдобрто крило во Англија? Ај не коментирам, ќе се скараме, после ќе морам против Интер да навивам, па ќе ме замразиш.
Автоматски споено мислење:

Погба откако продолжи првеството секое коло е меѓу тројцата најдобри играчи на теренот кај Манчестер.
нека е и најдобар на свет, тебе ако ти е ок шо ни го начука два пати на некој не му е
игра сеа зашто никој не го бара ама почекај до полусезона сеа што следи ке видиш како пак се моча му ебам циганското

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.627
Поени од реакции
11.689
Многу ми се глупи вакви офсајди како голот на Рашфорд за 6-2 што го поништија.
Пола сантим во офсајд со рамењата, а дава гол со нозе после клизач коишто му беа онсајд пред пасот.

Според мене во вакви ситуации треба да се земе во предвид дали делот од телото со којшто дал гол играчот било во офсајд. Само што ова би ги искомплицирало работите уште повеќе.
мора да има граници јбг
пример и да толерираат до 5мм кога ке свирнат за 6мм ке викаат де бе за милиметар

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.058
Рашфорд е првенствено крило. Мане е подобар, Салах е подобар од него. Значи не е лош Стерлинг, ама ти реков, премногу промашува за мој вкус, и далеку е од некоја светска класа играч.
Апсолутно никогаш Салах не е подобар од Стерлинг. Нема ниедна работа во која е подобар, уствари има, пехарот од ЛШ.

Мене Стерлинг и Рашфорд ми се фудбалери од ист калибар, односно светска класа и не би навлагал кој е подобар зашо глупо ми е да терам дискусија за двајца мега јаки играчи. Ако гледаме според успех и статистика, Стерлинг е боље од сите овие зашо игра на врвно ниво од 17 години.

Тоа дека промашува си стои, ама и многу други работи прави.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.923
Поени од реакции
17.904
Оди, ептен би сакал да го видам Мурињо во Ливерпул :icon_lol:
донев устата да ти се позлатат ако ова се деси. Имаш гајба пиво од мене. Само нека иде од Тотенхем.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Јунајтед со Оле не освојува титула. Да не речете не сум кажал.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Јунајтед со Оле не освојува титула. Да не речете не сум кажал.
Покрај Челзи со Кепа, Рудигер и Кристенсен, никој друг не ни има шанси да освои титула.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Одличен погон фатија Јунајтед. Као тој периодот коа Фердинанд викаше Manchester United are back!

Се надевам исто ќе се сврти кругот ко тогаш :kuracc:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Одличен погон фатија Јунајтед. Као тој периодот коа Фердинанд викаше Manchester United are back!

Се надевам исто ќе се сврти кругот ко тогаш :kuracc:
Од кога отиде САФ веќе 8461531848613168431864842164865 пати се враќаат :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom