Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
А колку во 130? :Д
Дечки, ај не се мешај кога дискутирам со Рики. :mad:

Рики заслужува посебен третман.
Автоматски споено мислење:

Пак ќе ризикувам хејт
„Оле не е тренер за титули!“
Ти толку глупости тресиш што не ни може некој да те хејта од жал.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Во што е лоша споредбата? Што направи Ливерпул повеќе од Лестер во таа сезона? Испадна од сите можни купови, од ЛШ на клоци го исфрлија, и на крајот им остана титулата во ПЛ. За Манчестер со години тоа беше рутина, да освоиш титула.

Види, те разбирам јас тебе. Ова ти е ново искуство, деценија и пол го бараше Ливерпул под седмото место на табелата, па сега си како дете кога ќе му купат нова играчка па ќе спие со неа. Ама олабај малку, сериозно. Нека освои Ливерпул 2-3 титули во 5 години, па курчи се колку сакаш. Вака толку насила ти делува курчот што повеќето жал ги фаќа кога те читаат.
Кажав дека нема да ти реплицирам, ама ај, морам
Пул има освоено Лш и ПЛ во последните 2 сезони. Лани ЛШ оваа година ПЛ. И тоа уште пред да се прекине сезоната сите знаевме дека Пул ќе ја земе титулата. Мене ме напаѓаше дека, цитирам, „јадам говна'' каде што можеби и јас сум имал погрешен став за нешто, сепак е дебата, секој свое мислење а ти тука пишуваш како Пул нема освоено 2-3 титули у последни 5 години коа у задњиве 2 нај престижните 2 ги освои. Во последни 3 години Пул има 1 финале Лш, 1 титула Лш и една титула ПЛ.
Остани ми поздравен

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Во последни 3 години Пул има 1 финале Лш, 1 титула Лш и една титула ПЛ.
Остани ми поздравен
Јас ти благодарам за овие информации, кои инаку беа недостапни за мене. Имаш некоја врска во УЕФА што доаѓаш до вакви информации?
Автоматски споено мислење:

Се извинувам хахахахаха
Не, настрана мајтапот. Ситуацијата е ваква. Овде на форумот повеќето пратат фудбал 10-20 години наназад. Јас малку подолго, некои малку пократко, ама горе долу тоа е тоа. Кога некој навивач на Манчестер се чука во гради овде на форумот, тој не го прави тоа заради титула од 56-57, туку овие што ги памти. Муабетот ми е, од кога се гледа овде ПЛ, Манчестер е институција, Ливерпул предмет за потсмев.

Тоа не може да се смени со една титула, една титула во сите овие години има и Лестер. Затоа курчот на Рики делува трагикомично, напатено.

Нека освои Ливерпул неколку титули, нека воспостави повеќегодишна доминација, па нека се курчи. Вака не го бива. Сериозно.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Рики, знаеш дека те почитувам и како член и како човек, ама баш тебе симптоматично ти се изгуби желбата за фудбал откако Ливерпул потона втората сезона со Роџерс (мислам имаше пост во ДК а ти викаше јас и Донев сме те оговарале) и ти се појави назад кога веќе и на бабите им беше јасно дека Ливерпул стана сила.

Печурките не знам што ги регистрираш воопшто, во секој клуб има такви, мислиш не се појавија Ливерпулци периодов кои од пелени биле за Пул и ќе ги снема кога ќе имате пост пак? :toe:
Ова е голем misconception. Ја баш си отидов (т.е намалив со активност) ми се чини втората сезона на Клоп (2016-17). Буквално баш у ек на сезоната кога Ливерпул почна да покажува сериозни знаци на живот и конкурентност, и беше евидентно дека иде нагоре.

Али на некои поинтересно им стана да го извртат муабетот на „Рики се изгуби коа Ливерпул беше слаб, па се појави коа беше јак“, пошто е поинтересно меме. Само што не сакав никад да го дебатирам ова пошто паузата немаше врска ни со форумот, ни со Ливерпул, туку со други проблеми на приватен план :)

Мислам, самиот факт некој да ме посочува мене некој као печурка коа ја бев тука кога Ливерпул беше најголема laughing stock е бизарен. Ама така е поинтересно :)

П.с: За муабетот со оговaрањето е my bad, се извинувам. Пијана работа :D

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Јас ти благодарам за овие информации, кои инаку беа недостапни за мене. Имаш некоја врска во УЕФА што доаѓаш до вакви информации?
Повели и друг пат.
Тука сме да си помагаме сепак

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Муабетот ми е, од кога се гледа овде ПЛ, Манчестер е институција, Ливерпул предмет за потсмев.
Јас се слагам со констатацијава.
Мене не ми е јасно како при оваа ситуација имаш навивачи на Јунајтед кои се однесуваат кон навивачи на Ливерпул ко ситуацијата да била обратна.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Јас се слагам со констатацијава.
Мене не ми е јасно како при оваа ситуација имаш навивачи на Јунајтед кои се однесуваат кон навивачи на Ливерпул ко ситуацијата да била обратна.
:toe::toe:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.637
Поени од реакции
11.709
форсате со тоа светски шампион а плукате по ФА куп
ко на времето Донев кога се смееше на ЛЕ кога освои Јунајтед за потоа наеднаш горд да стане на трофејот

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Па и овие слепите Арсенал ќе им поклонат место во ЛШ на Челзи. Никој во гости не го добија, сега најдоа. Пу.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.325
Ovie Arsenal se ludi, kje izgubi od shube timovi, ama kje pobedi tamu kaj sto najmalku ocekuvas.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.798
Поени од реакции
12.172
Па и овие слепите Арсенал ќе им поклонат место во ЛШ на Челзи. Никој во гости не го добија, сега најдоа. Пу.
Дека јас ги имав 1х на тикет. Изгледа само тие ќе ме турнат. Ме префаќа од џони :toe:

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Дека јас ги имав 1х на тикет. Изгледа само тие ќе ме турнат. Ме префаќа од џони :toe:
Лошо друштво, јас не го примам дома, само кај брат ми оди. :D

@Трибиани , се заебавам, злато дете си ти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom