Па не баш. Само ретко кој мислеше дека ке има ваков ненормален учинок.Бруно
Каков само трансфер за Јунајтед, а 90% предвидевме дека ќе флопне.
Ќе се враќаш?Бруно
Каков само трансфер за Јунајтед, а 90% предвидевме дека ќе флопне.
Абе може вие не, ама ние другите дрндавме дека ќе флопне оти доаѓа од Спортинг и португалска лига. Премногу лоши играчи искочија од Португалија, затоа такво некое мислење се имаше, барем според мене.Па не баш. Само ретко кој мислеше дека ке има ваков ненормален учинок.
Ван Бисака? Од кога е купен не е одморен а и држи ниво на игра.Абе може вие не, ама ние другите дрндавме дека ќе флопне оти доаѓа од Спортинг и португалска лига. Премногу лоши играчи искочија од Португалија, затоа такво некое мислење се имаше, барем според мене.
Ваков трансфер Јунајтед немале уште од РВП, да се прилагоди од прва.
Од Хрвативе има еден страшно против ВАР, најјак ми е тој (особено при дискутабилни одлуки како фаул, рака)Многу ми е јак коментаторов, како жена во ПМС е, еднаш го фали ВАР, другпат се накурчува, вика во старите времиња ова линија ќе беше![]()
Переира и Лингард играа на таа позиција. Мене да ме ставиш, со 2 утакмици у Општинска лига, немаше да бидам полош од првите двајца.Абе може вие не, ама ние другите дрндавме дека ќе флопне оти доаѓа од Спортинг и португалска лига. Премногу лоши играчи искочија од Португалија, затоа такво некое мислење се имаше, барем според мене.
Ваков трансфер Јунајтед немале уште од РВП, да се прилагоди од прва.
Батали тоа, види што пишав накај 2 и пол часот денес@Stefan-kobe , вака се дава гол, од ништо, а не кога Де Брујне ќе ти ја намести како на послужавник, а и тогаш треба да погодиш некој од противничките играчи за топката да влезе во гол.
Греота се, ќе ги пропаднам одма. До Ливерпул може да се тркне сеа, премногу залет земаа.Ќе се враќаш?
Оди, ептен би сакал да го видам Мурињо во ЛиверпулГреота се, ќе ги пропаднам одма. До Ливерпул може да се тркне сеа, премногу залет земаа.
Лестер, Челзи и Волвс се доста сериозни екипи.Покажаа борба до 10 минута
Јуанјтед ја крена формата во најбитниот дел на сезоната, Лестер спие, две победи имаат во последните 14 утакмици, нека се гонат не се тим за ЛШ.
Единствено ако заслужува некоја друга екипа да игра ЛШ е Волвс, имаат многу добри играчи и мислам дека ќе пружат борба до крајот ама имаат потежок распоред за разлика од Јуанјтед и Челзи.