Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.884
Поени од реакции
67.493
Не забележав дали топката го напушти теренот, ама ако не, имаше 2 метра офсајд пред да игра Баји со рака, ако воопшто играше.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.837
Поени од реакции
4.471
А сга ако имат исто бодови меѓусебни дуели или гол разлика зимат у предвид?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Многу ми е јак коментаторов, како жена во ПМС е, еднаш го фали ВАР, другпат се накурчува, вика во старите времиња ова линија ќе беше :pos:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Па не баш. Само ретко кој мислеше дека ке има ваков ненормален учинок.
Абе може вие не, ама ние другите дрндавме дека ќе флопне оти доаѓа од Спортинг и португалска лига. Премногу лоши играчи искочија од Португалија, затоа такво некое мислење се имаше, барем според мене.

Ваков трансфер Јунајтед немале уште од РВП, да се прилагоди од прва.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе може вие не, ама ние другите дрндавме дека ќе флопне оти доаѓа од Спортинг и португалска лига. Премногу лоши играчи искочија од Португалија, затоа такво некое мислење се имаше, барем според мене.

Ван Бисака? Од кога е купен не е одморен а и држи ниво на игра.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.369
Многу ми е јак коментаторов, како жена во ПМС е, еднаш го фали ВАР, другпат се накурчува, вика во старите времиња ова линија ќе беше :pos:
Од Хрвативе има еден страшно против ВАР, најјак ми е тој (особено при дискутабилни одлуки како фаул, рака) :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.884
Поени од реакции
67.493

Переира и Лингард играа на таа позиција. Мене да ме ставиш, со 2 утакмици у Општинска лига, немаше да бидам полош од првите двајца.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.058
@Stefan-kobe , вака се дава гол, од ништо, а не кога Де Брујне ќе ти ја намести како на послужавник, а и тогаш треба да погодиш некој од противничките играчи за топката да влезе во гол.
Батали тоа, види што пишав накај 2 и пол часот денес
Screenshot_20200704_172927.jpg

*НЕ ЈА ИГРАВ ДКДМДБКССНСННСДББСБСБСБЗБЗБЗБЏСББС

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Греота се, ќе ги пропаднам одма. До Ливерпул може да се тркне сеа, премногу залет земаа.
Оди, ептен би сакал да го видам Мурињо во Ливерпул :icon_lol:

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Покажаа борба до 10 минута :)
Јуанјтед ја крена формата во најбитниот дел на сезоната, Лестер спие, две победи имаат во последните 14 утакмици, нека се гонат не се тим за ЛШ.
Единствено ако заслужува некоја друга екипа да игра ЛШ е Волвс, имаат многу добри играчи и мислам дека ќе пружат борба до крајот ама имаат потежок распоред за разлика од Јуанјтед и Челзи.
Лестер, Челзи и Волвс се доста сериозни екипи.
Лестер и Волвс имаат доста потенцијал на хартија. Како ќе одиграат никој не знае...Според мене Лестер најмалце треба да се потценува со играчи као Варди, Ихеаначо, Медисон итн. Колку пати ги иаме потценето Лестер и пак правеле изненадување, доста незгодна екипа се... Ќе биде интересна борбава за ЛШ во англија дефинитивно.

Иначе Бурмут као екипа шо игра без Вилсон и Фрејзер со младо голманче , без некој доста квалитетни играчи со 10 пати боље противник од нив, одлично се држат а и напаѓаат богами, сеа колку им е чергата толку и нозете, браво за борбеноста на еден Јунајтед така да му се стаат :D Сепак има разлика у квалитет огрмна.

Чекам со душа меѓусебни дуели што ќе одлучуваат за ЛШ. Сеа Челзи, Јунајтед, Волвс и Лестер ќе си се борат до последна капка крв за 3-4 место... Ќе биде доста интересно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom