Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Ван Бисака? Од кога е купен не е одморен а и држи ниво на игра.
Не направи ваков импакт како РВП и Бруно.
Ако не се среди во напад џабе ќе му биде, умрее тоа време кога бековите играа само позади. Имавте премногу лоши бекови во последно време затоа сега ви се чини тоа што играа само одбрана како супер варијанта.

Не направи ваков имапкт како РВП и Бруно.
Ако не се среди во напад џабе ќе му биде, умрее тоа време кога бековите играа само позади. Имавте премногу лоши бекови во последно време затоа сега ви се чини тоа што играа само одбрана како супер варијанта.
Па сезонава почна и да асистира Ван Бисака кој не ни проаѓаше половина во Палас, не дека не знаеш ама ајде филм ќе прајме за Тотенхем дека си :)
Нормално дека дефанзивец не прави импакт како офанзивец, поготово во случајов плеј како Фернандеш

Рашфорд,Марсиал,Бруно,Греенвуд не е лошо,Даниел Џејмс се изгуби во вториов дел од сезоната.А каде по ѓаволите е Лингард?

Не направи ваков импакт како РВП и Бруно.

ке се среди и тоа ако конечно купат десно крило а и ко што кажа Фрос почна братот да асистира

Sent from my iPhone using Tapatalk

Рашфорд,Марсиал,Бруно,Греенвуд не е лошо,Даниел Џејмс се изгуби во вториов дел од сезоната.А каде по ѓаволите е Лингард?

прашај го [mention]xxixka [/mention] за Лингард
ие фановите на Јунајтед откако дојде Фернандеш лингурот клупа не помирисал

Се надевам што подалеку. Мино го зеде за агент, нека го однесе во Серие А некаде заедно со другар му Переира.

Го чува Солскер Лингард за со појаки тимови.

прашај го [mention]xxixka [/mention] за Лингард
ие фановите на Јунајтед откако дојде Фернандеш лингурот клупа не помирисал

Не ми го пипај <3 Lingard <3
Лингард ис лав Лингард ис лајф.
Сеа коа ќе ни дое у Интер као најголемо засилување ќе биде хаоспиќкелудило

ОК, првиот дел од планот остварен, ајмо сега Трој ДИНИ !!!

Сите сме Ватфорд вечерва.

Не ми го пипај Лингард ис лав Лингард ис лајф.
Сеа коа ќе ни дое у Интер као најголемо засилување ќе биде хаоспиќкелудило

да може у пакет со Погба има доста раб да ни завршите

Лингард ќе игра следната во куп. Ќе даде гол за влез во финале, ќе го направат херој и ќе му понудат нов договор на 5 години.
Така помина цела кариера во Манчестер.

Го чува Солскер Лингард за со појаки тимови.
И не ме нервирај ја не реков дека Марсијал е слаб играч, него ти рече дека Стерлинг е обичен просечен играч. Реалноста е дека е најдоброто крило во Англија и едно од најдобрите во светот.

Не не многу јаки ќе бидеме бегај, ќе плачат јувенташите после... :D

Иначе братот Лингард последен старт за Манчестер Јунајтед на Официјална утакмица го имал на ФА Куп. 27.06.2020 Норвич- Манчестер Јунајтед

Шала на страна, искраено се надевам дека Легендарен клуб ко Јунајтед конечно ќе се среди и ќе ги отера у 300 лепе тие квази таленти, ќе напраи добра екипа и ќе го гледаме со атрактивен фудбал во ЛШ и ПЛ. (Као шо кажав, фан на Интер)

И не ме нервирај ја не реков дека Марсијал е слаб играч, него ти рече дека Стерлинг е обичен просечен играч. Реалноста е дека е најдоброто крило во Англија и едно од најдобрите во светот.

Најдобрто крило во Англија? Ај не коментирам, ќе се скараме, после ќе морам против Интер да навивам, па ќе ме замразиш.
Автоматски споено мислење:

Погба откако продолжи првеството секое коло е меѓу тројцата најдобри играчи на теренот кај Манчестер.

Многу ми се глупи вакви офсајди како голот на Рашфорд за 6-2 што го поништија.
Пола сантим во офсајд со рамењата, а дава гол со нозе после клизач коишто му беа онсајд пред пасот.

Според мене во вакви ситуации треба да се земе во предвид дали делот од телото со којшто дал гол играчот било во офсајд. Само што ова би ги искомплицирало работите уште повеќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom