Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Ван Бисака? Од кога е купен не е одморен а и држи ниво на игра.
Не направи ваков импакт како РВП и Бруно.
Ако не се среди во напад џабе ќе му биде, умрее тоа време кога бековите играа само позади. Имавте премногу лоши бекови во последно време затоа сега ви се чини тоа што играа само одбрана како супер варијанта.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не направи ваков имапкт како РВП и Бруно.
Ако не се среди во напад џабе ќе му биде, умрее тоа време кога бековите играа само позади. Имавте премногу лоши бекови во последно време затоа сега ви се чини тоа што играа само одбрана како супер варијанта.
Па сезонава почна и да асистира Ван Бисака кој не ни проаѓаше половина во Палас, не дека не знаеш ама ајде филм ќе прајме за Тотенхем дека си :)
Нормално дека дефанзивец не прави импакт како офанзивец, поготово во случајов плеј како Фернандеш

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Рашфорд,Марсиал,Бруно,Греенвуд не е лошо,Даниел Џејмс се изгуби во вториов дел од сезоната.А каде по ѓаволите е Лингард?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.627
Поени од реакции
11.689
Не направи ваков импакт како РВП и Бруно.
ке се среди и тоа ако конечно купат десно крило а и ко што кажа Фрос почна братот да асистира

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.627
Поени од реакции
11.689
Рашфорд,Марсиал,Бруно,Греенвуд не е лошо,Даниел Џејмс се изгуби во вториов дел од сезоната.А каде по ѓаволите е Лингард?
прашај го [mention]xxixka [/mention] за Лингард
ие фановите на Јунајтед откако дојде Фернандеш лингурот клупа не помирисал

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се надевам што подалеку. Мино го зеде за агент, нека го однесе во Серие А некаде заедно со другар му Переира.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Го чува Солскер Лингард за со појаки тимови.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
прашај го [mention]xxixka [/mention] за Лингард
ие фановите на Јунајтед откако дојде Фернандеш лингурот клупа не помирисал

Не ми го пипај <3 Lingard <3
Лингард ис лав Лингард ис лајф.
Сеа коа ќе ни дое у Интер као најголемо засилување ќе биде хаоспиќкелудило

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
ОК, првиот дел од планот остварен, ајмо сега Трој ДИНИ !!!

Сите сме Ватфорд вечерва.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.627
Поени од реакции
11.689
Не ми го пипај Лингард ис лав Лингард ис лајф.
Сеа коа ќе ни дое у Интер као најголемо засилување ќе биде хаоспиќкелудило
да може у пакет со Погба има доста раб да ни завршите

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.369
Лингард ќе игра следната во куп. Ќе даде гол за влез во финале, ќе го направат херој и ќе му понудат нов договор на 5 години.
Така помина цела кариера во Манчестер.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.058
Го чува Солскер Лингард за со појаки тимови.
И не ме нервирај ја не реков дека Марсијал е слаб играч, него ти рече дека Стерлинг е обичен просечен играч. Реалноста е дека е најдоброто крило во Англија и едно од најдобрите во светот.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618

Не не многу јаки ќе бидеме бегај, ќе плачат јувенташите после... :D

Иначе братот Лингард последен старт за Манчестер Јунајтед на Официјална утакмица го имал на ФА Куп. 27.06.2020 Норвич- Манчестер Јунајтед

Шала на страна, искраено се надевам дека Легендарен клуб ко Јунајтед конечно ќе се среди и ќе ги отера у 300 лепе тие квази таленти, ќе напраи добра екипа и ќе го гледаме со атрактивен фудбал во ЛШ и ПЛ. (Као шо кажав, фан на Интер)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
И не ме нервирај ја не реков дека Марсијал е слаб играч, него ти рече дека Стерлинг е обичен просечен играч. Реалноста е дека е најдоброто крило во Англија и едно од најдобрите во светот.
Најдобрто крило во Англија? Ај не коментирам, ќе се скараме, после ќе морам против Интер да навивам, па ќе ме замразиш.
Автоматски споено мислење:

Погба откако продолжи првеството секое коло е меѓу тројцата најдобри играчи на теренот кај Манчестер.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Многу ми се глупи вакви офсајди како голот на Рашфорд за 6-2 што го поништија.
Пола сантим во офсајд со рамењата, а дава гол со нозе после клизач коишто му беа онсајд пред пасот.

Според мене во вакви ситуации треба да се земе во предвид дали делот од телото со којшто дал гол играчот било во офсајд. Само што ова би ги искомплицирало работите уште повеќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom