Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На Станислас навика му пројде кловнови да не прај

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Ко ќе ми текни дека едно време во Челзи филмој си правеа дека ќе биди фудбалер од овој соленката :facepalm:

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Шо напраи Марсијал и самиот не е свесен..
Голчина!

Жал ми е само за Борнмут шо нема да останат и следна сезона, добра борба покажуваат...

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Многу слаб овој Марсијал, ќе го упропасти Бруно.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Шо напраи Марсијал и самиот не е свесен..
Голчина!

Жал ми е само за Борнмут шо нема да останат и следна сезона, добра борба покажуваат...
Покажаа борба до 10 минута :)
Јуанјтед ја крена формата во најбитниот дел на сезоната, Лестер спие, две победи имаат во последните 14 утакмици, нека се гонат не се тим за ЛШ.
Единствено ако заслужува некоја друга екипа да игра ЛШ е Волвс, имаат многу добри играчи и мислам дека ќе пружат борба до крајот ама имаат потежок распоред за разлика од Јуанјтед и Челзи.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
@Stefan-kobe , вака се дава гол, од ништо, а не кога Де Брујне ќе ти ја намести како на послужавник, а и тогаш треба да погодиш некој од противничките играчи за топката да влезе во гол.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Јунајтед е дефинитивно главен конкурент за ЛШ во моментот, ако земи предвид формата на сите тимови кои се борат за место. А реално, и ќе заслужи Јунајтед да биди во ЛШ догодина.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јунајтед е дефинитивно главен конкурент за ЛШ во моментот, ако земи предвид формата на сите тимови кои се борат за место. А реално, и ќе заслужи Јунајтед да биди во ЛШ догодина.
Јунајтед ја има и ЛЕ како бекап за ЛШ ама ми се допаѓа што Оле не се ослонува на една карта, како Мурињо претходниот пат кога одеше на пласман преку ЛЕ.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436

Си ги повреди виталните органи, јеботе.
Нетендициозно го избра најинтересниот момент од натпреварот. Не голот на Станислас, не голот на Марсијал, туку ова.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Нетендициозно го избра најинтересниот момент од натпреварот. Не голот на Станислас, не голот на Марсијал, туку ова.
Абе можеш да замислиш дека тенденциозно тоа го направив.
Ми излезе на тајмлајн и го споделив тука.

Голот од Марсијал беше одличен и го прославив соодветно во кругот на најблиската фамилија, со оглед на тоа дека ми е капитен на ,,Фантази".

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom