Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Автологов настрана, човеков е непрепознатлив по СП. Спие, прави почетнички грешки, го надтрчуваат... ме мрзи да барам како е со голови/асистенции ама знам дека фановите на Тотенхем му се и онака доста наапани и со право.
3 асистенции и 1 гол, со денешниов 2. :D
Во Англија го играа Wing Back, затоа беше добар, позади него секогаш имаше тројца. И во Тотенхем кога играат така е добар, ама за бек не е. Исти случај ко со Алонсо од Челзи.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.979
Поени од реакции
8.250
Каква моќ, смиреност и концентрација имаат Сити, Вест Хем од 84 - 94 минута не ја допреа топката...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
3 асистенции и 1 гол, со денешниов 2. :D
Во Англија го играа Wing Back, затоа беше добар, позади него секогаш имаше тројца. И во Тотенхем кога играат така е добар, ама за бек не е. Исти случај ко со Алонсо од Челзи.
Во право си, не ја зедов позицијата во предвид.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кажи ми колку зицери има Фирмино а колку Ориги? Еднаш шутна гол дае и сеа и против вулвс.
Не знам кој е овој Џони Вајсмилер синдром, свесно да одиш со глава у ѕид, со нож у тенк само колку да бидеш контра и „несфатен“, најсериозно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Форсира Рон, нема шанси да го мисли она.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.972
Поени од реакции
116.613
Леле каков пенал им свирнале на Сити :pos::pos::facepalm: Само еден Господ знае како оваа утакмица завршила 1-0, Сити имале милијарда шанси и плус онаа една 100% шанса на Керол во второто полувреме. Пул денес со добар одговор после слабите 2-3 утакмици вклучувајќи ја и онаа против Баерн, се надевам дека и Сити и они може да држат добра форма до крајот па да гледаме фото финиш во битката за титулата.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Солскер Is it hard for you to maintain that suntan?
Why?
Because you live in Ferguson shadow.

Ps:Zach Galifianakis-Brad Pitt

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.433
Поени од реакции
43.272
Форсира Рон, нема шанси да го мисли она.
Не бе озбилен сум, треба и Ориги да го ротира со овие тројца напред, виде виде денеска која разлика беше играњето на Мане у среде и Ориги по крило плус нафрлањата на Арнолд.
Ме нервира тој форс на Клоп со овие тројца стандардни напред што е крајно непродуктивно оваа сезона, очобол е да ги гледаш понекогаш кога се мачат место нешто да смени. Ориги има осет за гол, плус цела утакмица се враќаше назад да покрие. Сеа незналици што не го пратат тимот може да ме контраат само али не се у право.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.849
Не бе озбилен сум, треба и Ориги да го ротира со овие тројца напред, виде виде денеска која разлика беше играњето на Мане у среде и Ориги по крило плус нафрлањата на Арнолд.
Ме нервира тој форс на Клоп со овие тројца стандардни напред што е крајно непродуктивно оваа сезона, очобол е да ги гледаш понекогаш кога се мачат место нешто да смени. Ориги има осет за гол, плус цела утакмица се враќаше назад да покрие. Сеа незналици што не го пратат тимот може да ме контраат само али не се у право.
А зошто не земиш во предвид дека и другите екипи играат фудбал и го научија малце Ливерпул како игра?..мислиш другите тренери пред да играат со Ливерпул не гледаат по 10 видеа или не одат на натпревари да ги анализираат како се движат играчите без топка?..да тврдиш дека Ориги било подобро решение од Фирмињо дека сте победиле со Ватфорд 3-0 на домашен терен треба да си надвор од паметот..Фирмињо со Сон од Тотенхем моментално се најпотценети фудбалери во светот и нема натпревар да не импресионираат со нивните преформанси,а ти онај Ориги ѓуптинот го спомнуваш дека бил корисен со отепаните Ватфорд дека сте победиле.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom