ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.812
- Поени од реакции
- 44.141
Кога се каладевме, во Јули или претходната недела, па моето кладење да биде непромислено?Он се клади рекреативно, твоево кладење е непромислено.

Кога се каладевме, во Јули или претходната недела, па моето кладење да биде непромислено?Он се клади рекреативно, твоево кладење е непромислено.
Нема време. И сега и во февруари и за октоберфест да играат в година, Ливерпул е апсолутен фаворит.Ако земеме моментално како играат двете екипи не да е фаворит, него не знам кој збор да го употребам. Али има време до февруари, многу работи може да се сменат до тогаш. Ок, можеби апсолутен не е ама фаворит е во секој случај, 60-40 во проценти или 65-35.
Бртттт, глеам дека сеуште си со мигрена, затоа ќе те заобиколам. Почна да непрепознаваш ни очигледен форс, земи апче некое, избањај се со ладна вода, превземи мерки.Кога се каладевме, во Јули или претходната недела, па моето кладење да биде непромислено?Пак ме тераш да го повторивам тоа што го зборев пред 3-4 саати .
Кој е стар и истрошен во Баерн, освен Рибери и Робен? Ги знаеш ли уопште играчите на Баерн, мислам пратиш ли уопште со кој состав играат сезонава? Најди ми стар и истрошен играч во последната прва постава на Баерн...Батали тоа, еве си праиме уличен муабет, мислиш дека е реален тој сооднос? Баерн не е ни бледа сенка од онаа екипа од порано, со стари и истрошени играчи. Нормално тоа не е гаранција дека Ливерпул ќе помине, ама ако зборуваме моментално Ливерпул се фаворити.
Ај вака, без провокација, зошто искрено не ги глеам Баерн, која ви е прва постава?Кој е стар и истрошен во Баерн, освен Рибери и Робен? Ги знаеш ли уопште играчите на Баерн, мислам пратиш ли уопште со кој состав играат сезонава? Најди ми стар и истрошен играч во последната прва постава на Баерн...
Шо да праам кога не користите смајлиња како мене.Бртттт, глеам дека сеуште си со мигрена, затоа ќе те заобиколам. Почна да непрепознаваш ни очигледен форс, земи апче некое, избањај се со ладна вода, превземи мерки.
Со здрав Коман:Ај вака, без провокација, зошто искрено не ги глеам Баерн, која ви е прва постава?
decko ti vo administracija li rabotis?Шо да праам кога не користите смајлиња како мене.
66 колометарски постови испишав на темава од работа, од телефон, ми окапаа и прстите и очите.. уште форс ми остана да препознавам...
Во кафана, која е мање више летна уствари и затоа сум полабав со работа денеска на -100. Ти шо мислиш оти се кладев на пиво со нубовиве?decko ti vo administracija li rabotis?![]()
Ред, 6 месеци ќе им ваѓале на овиеСо здрав Коман:
Ноер
Кимих - Суле/Боатенг - Хумелс - Алаба
Тиаго - Горецка - Мартинез/Санчес
Гнабри/Робен/Милер - Лева - Коман/Рибери
Oва е апсолутно најглупата реченица напишана на темава. RIP македонски јазик.Ред, 6 месеци ќе им ваѓале на овие
Знам бе Стелт и мислам дека се соочувате со сличен проблем како навивачите на Јунајтед, не можете да се соочите со реалноста дека овој Баерн е нивоа испод оној Баерн од пред 2-3 години, па и повеќе. Милер, Рибери, Робен, Мартинез, по мене се истрошени играчи, Алаба е во лоша форма веќе некое време, Санчез не е квалитет за Баерн, за тие Сулевци знаеш што мислење имам, едино Левандовски одржува форма и дава голови редовно. Исто и Гнабри не сум сигурен колку е кадарен за еден тим ко Баерн Минхен ама ајде.Кој е стар и истрошен во Баерн, освен Рибери и Робен? Ги знаеш ли уопште играчите на Баерн, мислам пратиш ли уопште со кој состав играат сезонава? Најди ми стар и истрошен играч во последната прва постава на Баерн...