Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.900
Он се клади рекреативно, твоево кладење е непромислено.
Кога се каладевме, во Јули или претходната недела, па моето кладење да биде непромислено? :) Пак ме тераш да го повторивам тоа што го зборев пред 3-4 саати .

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ако земеме моментално како играат двете екипи не да е фаворит, него не знам кој збор да го употребам. Али има време до февруари, многу работи може да се сменат до тогаш. Ок, можеби апсолутен не е ама фаворит е во секој случај, 60-40 во проценти или 65-35.
Нема време. И сега и во февруари и за октоберфест да играат в година, Ливерпул е апсолутен фаворит.

И тоа без Ван Дајк кој имаше анлаки чаленџ против Наполи и нема да игра првата.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кога се каладевме, во Јули или претходната недела, па моето кладење да биде непромислено? :) Пак ме тераш да го повторивам тоа што го зборев пред 3-4 саати .
Бртттт, глеам дека сеуште си со мигрена, затоа ќе те заобиколам. Почна да непрепознаваш ни очигледен форс, земи апче некое, избањај се со ладна вода, превземи мерки.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Батали тоа, еве си праиме уличен муабет, мислиш дека е реален тој сооднос? Баерн не е ни бледа сенка од онаа екипа од порано, со стари и истрошени играчи. Нормално тоа не е гаранција дека Ливерпул ќе помине, ама ако зборуваме моментално Ливерпул се фаворити.
Кој е стар и истрошен во Баерн, освен Рибери и Робен? Ги знаеш ли уопште играчите на Баерн, мислам пратиш ли уопште со кој состав играат сезонава? Најди ми стар и истрошен играч во последната прва постава на Баерн...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кој е стар и истрошен во Баерн, освен Рибери и Робен? Ги знаеш ли уопште играчите на Баерн, мислам пратиш ли уопште со кој состав играат сезонава? Најди ми стар и истрошен играч во последната прва постава на Баерн...
Ај вака, без провокација, зошто искрено не ги глеам Баерн, која ви е прва постава?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.900
Бртттт, глеам дека сеуште си со мигрена, затоа ќе те заобиколам. Почна да непрепознаваш ни очигледен форс, земи апче некое, избањај се со ладна вода, превземи мерки.
Шо да праам кога не користите смајлиња како мене. :(:(

66 колометарски постови испишав на темава од работа, од телефон, ми окапаа и прстите и очите.. уште форс ми остана да препознавам...

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Ај вака, без провокација, зошто искрено не ги глеам Баерн, која ви е прва постава?
Со здрав Коман:

Ноер

Кимих - Суле/Боатенг - Хумелс - Алаба

Тиаго - Горецка - Мартинез/Санчес

Гнабри/Робен/Милер - Лева - Коман/Рибери

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Шо да праам кога не користите смајлиња како мене. :(:(

66 колометарски постови испишав на темава од работа, од телефон, ми окапаа и прстите и очите.. уште форс ми остана да препознавам...
decko ti vo administracija li rabotis?:icon_mrgr:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.900
decko ti vo administracija li rabotis?:icon_mrgr:
Во кафана, која е мање више летна уствари и затоа сум полабав со работа денеска на -100. Ти шо мислиш оти се кладев на пиво со нубовиве? :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Со здрав Коман:

Ноер

Кимих - Суле/Боатенг - Хумелс - Алаба

Тиаго - Горецка - Мартинез/Санчес

Гнабри/Робен/Милер - Лева - Коман/Рибери
Ред, 6 месеци ќе им ваѓале на овие

Член од
23 август 2010
Мислења
39.506
Поени од реакции
114.581
Знам бе Стелт и мислам дека се соочувате со сличен проблем како навивачите на Јунајтед, не можете да се соочите со реалноста дека овој Баерн е нивоа испод оној Баерн од пред 2-3 години, па и повеќе. Милер, Рибери, Робен, Мартинез, по мене се истрошени играчи, Алаба е во лоша форма веќе некое време, Санчез не е квалитет за Баерн, за тие Сулевци знаеш што мислење имам, едино Левандовски одржува форма и дава голови редовно. Исто и Гнабри не сум сигурен колку е кадарен за еден тим ко Баерн Минхен ама ајде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom