Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Абе луѓе оти не разбирате Харт НЕЗНАЈ СО НОЗЕ да игра.. Фудбалот на Пеп се базира со подавање од голман до напаѓач.. Ако му качи голманот на секое цел систем му пропаѓа
Па тоа им е уствари најголем проблем моментално. Значи колку иритираат со тоа страшно нешто. Милион топки изгубија пред нивен шеснаесетник и тоа во секој натпревар оваа сезона. Тоа мислам дека скапо ќе ги чини на некои натпревари. Па што кур се правиш будала, видиш не бива, рокни ја напред. Подобро да не дадеш гол отколку да примиш.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.237
Поени од реакции
8.340
Fernando sramota da go igras vo 1 tim,
Silva realno drvo ostaj te statistiki ova ona nisto ne pravi na teren osven sto gubi topki

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Нека си излези Коларов сам, не е хумано више ова

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Кој си ти Ламела да бараш пенал да изведеш?

Sent from mTalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.988
Поени од реакции
67.814
Не знам како ливерпул е втор фаворит за освојување на Лигава, кога Кокошките играат можеби и подобар пресинг, а имаат примено само 3 гола.

E

Epsilon

Гостин
Не знам како ливерпул е втор фаворит за освојување на Лигава, кога Кокошките играат можеби и подобар пресинг, а имаат примено само 3 гола.
а сепак Јунајтед ништо подобрен од минатата година, т.е чинам исто освоени поени, а сепак фаворити за титула. :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Тренериште е Покетино. Покажа и лани иако на крај се посраа дека е во топ 10 во свет. За разлика од Гвардиола никогаш не водел гигант и надмашувал очекувања. Моментално во Англија според мене нема подобар, нема уште долго да славиме Saint Totenham's day

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Ова беше една од појаките утакмици сезонава.
Тактички и квалитативно Сити и Спарси ми се најјаки екипи сезонава. Знам дека за вториве нема да се согласите, ама малу се потценети, очекувам да завршат во топ 3 сезонава

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom