Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Буши ги!!!!!
Пеп губи во својата игра.

Sent from mTalk

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ај кај и да е.. ќе им свирнат пенал/два.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.991
Поени од реакции
67.827
Овој и асистенција пиша.

Иначе, Де Брујне за Сити е исто што и Паје за Вест Хем лани

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Пак не ми е јасно што толку направил Харт за да го налути Пеп.Се надевам дека има нешто, бидејќи да го смениш Харт за Браво треба да си забеган максимално. Не е ваљда до толку Пеп отиден...

Не дека Браво има некоја кривица за головиве баш напротив, али кога и да ги гледам Сити се чудам зошто така аматерски потег напраави Пеп со трансферите... а прв му е таков у кариера, и крајно ми е изненадувачки..

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Па не е интересно да тепаат цело време. Ама да не зборам пред време, има уште цело полувреме :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пак не ми е јасно што толку направил Харт за да го налути Пеп.Се надевам дека има нешто, бидејќи да го смениш Харт за Браво треба да си забеган максимално. Не е ваљда до толку Пеп отиден...

Не дека Браво има некоја кривица за головиве баш напротив, али кога и да ги гледам Сити се чудам зошто така аматерски потег напраави Пеп со трансферите... а прв му е таков у кариера, и крајно ми е изненадувачки..
Во никаква форма е Харт, испод стандарди е, а уште од на Манчини времето не сакал да ги подобри некои елементи од неговата игра и ете, после тројца менаџери конечно му го удрија ножот.

Не ме сфаќај погрешно, и јас се сложувам за Браво дека е промашај за англискиот стил на игра и дека не е решение какво што бара Пеп, секое искачање надвор од линија му е потенцијална бламажа. Исто и доказ дека ако си голман на речиси перфектно разработена машинерија како Барселона може и саксија од двор да имаш како голман.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380

Абе луѓе оти не разбирате Харт НЕЗНАЈ СО НОЗЕ да игра.. Фудбалот на Пеп се базира со подавање од голман до напаѓач.. Ако му качи голманот на секое цел систем му пропаѓа[DOUBLEPOST=1475417451][/DOUBLEPOST]Почетино ако е паметен ќе го остави Кејн на клупа во секоја голема утакмица како што Клоп прави со Стариџ.. Лажната деветка е очигледно лекот на големи утакмици.. Сон и Фирмино перфектни за ваков систем

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom