Тотенхем шампиони?Јак Пеп
Само тие зад нас можат да завршатТотенхем шампиони?
Значи вие нулта позиција?Само тие зад нас можат да завршат
Ќе ги дисквалификуваат ретроградноЗначи вие нулта позиција?![]()
Втор жолт му е.За Ванајма ќе треба некое ново правило за фаул да измислат затоа што ова сегашново за него не важи, абе нема натпревар без жолт да помини.![]()
Во никаква форма е Харт, испод стандарди е, а уште од на Манчини времето не сакал да ги подобри некои елементи од неговата игра и ете, после тројца менаџери конечно му го удрија ножот.Пак не ми е јасно што толку направил Харт за да го налути Пеп.Се надевам дека има нешто, бидејќи да го смениш Харт за Браво треба да си забеган максимално. Не е ваљда до толку Пеп отиден...
Не дека Браво има некоја кривица за головиве баш напротив, али кога и да ги гледам Сити се чудам зошто така аматерски потег напраави Пеп со трансферите... а прв му е таков у кариера, и крајно ми е изненадувачки..
Абе луѓе оти не разбирате Харт НЕЗНАЈ СО НОЗЕ да игра.. Фудбалот на Пеп се базира со подавање од голман до напаѓач.. Ако му качи голманот на секое цел систем му пропаѓа[DOUBLEPOST=1475417451][/DOUBLEPOST]Почетино ако е паметен ќе го остави Кејн на клупа во секоја голема утакмица како што Клоп прави со Стариџ.. Лажната деветка е очигледно лекот на големи утакмици.. Сон и Фирмино перфектни за ваков системПак не ми е јасно што толку направил Харт за да го налути Пеп.Се надевам дека има нешто, бидејќи да го смениш Харт за Браво треба да си забеган максимално. Не е ваљда до толку Пеп отиден...
Не дека Браво има некоја кривица за головиве баш напротив, али кога и да ги гледам Сити се чудам зошто така аматерски потег напраави Пеп со трансферите... а прв му е таков у кариера, и крајно ми е изненадувачки..