Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.786
хуху
значи шутот се крена до облаци и нагло се спушти у гол, најди ми друг таков шут од него
овие шо ги линкуваш немаат врска со тој шут, можам милион голови такви да ти пуштам, така да џабе го потиш
голот сигурно ке биде номиниран за гол на годината у пл

Sent from my iPhone using Tapatalk

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
хуху
значи шутот се крена до облаци и нагло се спушти у гол, најди ми друг таков шут од него
овие шо ги линкуваш немаат врска со тој шут, можам милион голови такви да ти пуштам, така да џабе го потиш

хуху

Дај бе научи се по еднаш да постираш...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Не знам што се фаќате за Погба кога во Манчестер има 3-4 проблеми поголеми од Погба. Тој е од ретките што пробуваат да направат позитивна разлика на терен. Или пусти непребол?
На место коментар....проблемот е што цената од 105 и нешто више милиони сама по себе си го носи медиумското внимание во секоја утакмица со секој допир со топката на Погба.

Како што цел свет го глеаше коа рапуваа со тоа раперчете како џупки така и сега му го пратат секој потег.

Мислам дека со тек на време ќе се прилагоди и ќе игра со пуна сила.Како што викаш во моментов е еден од ретките кои се обидуваат нешто да напраат позитивно ама нажалост тоа е и еден од моменталните проблеми на Јунајтед....Можда звучи иронично али премногу се обидува да направи Погба на теренот...премногу...За неговата позиција за почеток е најважно да има контрола на топката и на теренот околу него...Али од пуста желба да блесне ала Меси моментално е all over the place..и тоа беше еден од главните фактори за поразот денес а и на претходните утакмици.

Со Фелаини се криминална комбинција...тоа дрво никако не оди со Погба во комбинација...на Погба му треба стабилен пасер ала Крос некој ко без проблем ќе ја изнесе топката од одбрана и ќе му ја даде..Херера,Карик па дури и Швајни...али никако Фелаини.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Погба... Јунајтед треба да биде среќен што овој се врати во ваква ситуација. Го гледам прееска, трчи, се бори, тројца се насобраа околу него, никој жив да му се отвори да прими топка, Руни гледа од една страна, Фелаини од друга, уште пуканки да имаа во рацете куртони едни. Јас разбирам не е креативен, не знае во напад и се тоа ама како бе на професионален фудбалер 6 пати може да му избега топката од нозете стварно не ми е јасно. Значи 6 пати, му ги броев. Руни исти кур. Последен пат има поминато играч јас кога бев прва средно. Тие двајца и Мурињо се најголемиот проблем на Манчестер. Доктор е Гвардиола за него и мислам дека до крајот на сезоната ќе си го попие четвртиот отказ. Уопште не ми се свиѓаше тој како решение и искрено не ни мислам дека Манчестер може подобро од ова со него. Дај боже да грешам ама тешко

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Погба... Јунајтед треба да биде среќен што овој се врати во ваква ситуација. Го гледам прееска, трчи, се бори, тројца се насобраа околу него, никој жив да му се отвори да прими топка, Руни гледа од една страна, Фелаини од друга, уште пуканки да имаа во рацете куртони едни. Јас разбирам не е креативен, не знае во напад и се тоа ама како бе на професионален фудбалер 6 пати може да му избега топката од нозете стварно не ми е јасно. Значи 6 пати, му ги броев. Руни исти кур. Последен пат има поминато играч јас кога бев прва средно. Тие двајца и Мурињо се најголемиот проблем на Манчестер. Доктор е Гвардиола за него и мислам дека до крајот на сезоната ќе си го попие четвртиот отказ. Уопште не ми се свиѓаше тој како решение и искрено не ни мислам дека Манчестер може подобро од ова со него. Дај боже да грешам ама тешко
Ама тој за 170 милиони треба да игра од голман до напаѓач, да прави асистенции и голови, да ги обедини двете Кореи и да го реши проблемот со озонската дупка. :icon_mrgr:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.834
Поени од реакции
12.291
murinjo nema da prezimi vo junajted toa go kazav pred sezona toj edino pravi uspeh kade sto ima granitna odbrana ke si go parkirase busot eden dva na kontra i cao ama united so darmian,so,bejli,smoling itn e daleku od tie moznosti ,od druga strana se gleda zamor kaj runi ibra e prestar ne moze od nego da baras da pomaga nazad okolu pogba mislam deka samo e preplten a e daleku od los igrac ,sudiite pa kako ke vi sudat koga toj idiotot na klupa so go imate so ne ima gatano za nim ,vas vi fali fergi batina dodeka ne najdete nov fergi nema united
Нема да добие отказ Мурињо оваа сезона. Како така ќе истурка барем топ 4

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.786
Дај бе научи се по еднаш да постираш...
Да се собереме 100 души за Bonnie and Clyde да постира некогаш само ЕДЕН пост, а не 50. :kafence:
Од мобилен кога постирам ради багот на форумов или до тапаталков е се ставаат две мислења, нити идам два пати на риплеј нити нешо слично, дава пост ерор па одам на кансел и дискард
некад кога не ме мрзи го бришам дуплото мислење а некад не вие богови на знаењето

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Од мобилен кога постирам ради багот на форумов или до тапаталков е се ставаат две мислења, нити идам два пати на риплеј нити нешо слично, дава пост ерор па одам на кансел и дискард
некад кога не ме мрзи го бришам дуплото мислење а некад не вие богови на знаењето

И јас често постирам од тапаток, и не сум приметил да ми постира дупло... А и немам видено на некој друг така да му прави. Затоа мислам дека до тебе е нешто, провери си.

Иначе МОТД баш гледам. Јако му влезе кој и да беше на Марсијал, ама сепак топката ја удри прво...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom