- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
За дијалектов или шо?малце злобно ама ме изнасмеа прв пат кога прочитав![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За дијалектов или шо?малце злобно ама ме изнасмеа прв пат кога прочитав![]()
Не се стегај бре, и јас ставив стотка место илјадарка па не се туткам.....Темава ти е во ЧДА....5ка имав другар , од петто одделение до 2ра средно историја ( да не разбереш погрешно , во 3та и 4та не се учи историја , а од 1 до 4 има предмет Запознавање на Општеството )
И као демек голем стап дека сум напишал Турчин место Бугарин . Уау каква грешка![]()
Благодарам на информациите.5ка имав другар , од петто одделение до 2ра средно историја ( да не разбереш погрешно , во 3та и 4та не се учи историја , а од 1 до 4 има предмет Запознавање на Општеството )
И као демек голем стап дека сум напишал Турчин место Бугарин . Уау каква грешка![]()
ЦЦЦ и ја на Водно еееј.Ми смрзнаа трепките, а да бев дома пари ќе напраев.
Денес изиграв едно од очај за 20 денари, колку да се прати нешто.
ти барем си дупел![]()
Arno, idi sea ebni nesho
Д.
значи кои мизерии се случуваа в комшии сега пред пола сааттатко ја фатил ќерка му кај што се работи у кола со некој од друга нација...(се надевам не бил ром). оваа паметнава ја паркирала колава на 200 метри од куќата кај што живее и си почнала со бизнисот. кое викање, пцуење, тепање го имаше не си свесна. ја додека излегов надвор, додека разбрав што се случува ехее тој крвој ја напраи ќерка му. мизерија бе дете.
и тоа се се случуваше со песнава во позадина од детиште пуштена исто што живее в комшии ама копиљаков абер си немал надвор што се дешаваоп оп оп опа гангнам стајл...секси лејдиии... абе лудница беше
не можам да се соберам.
инаку типкава не е мала, има 20тина години...е сега што ќе прави нека му ја мисли. да не го разделеа комшииве и да не дојдеше полиција готова беше.
п.с. и мене ме спомнуваат во песнава: ДАРЕ НЕРВОЗ..сара сурово ....курено.....
Мисикров уште го нема да отвори тема за желбата на битолчани за независност.ЗА НЕЗАВИСНА БИТОЛА!
Моментот е што господава имаат 30 и кусур години, да беа некои напалени деца ајде, ама за овие богами нема лек, освен ако не си играат курот со нас (мада познавајќи ги од порано, знам дека не се заебаваат).
КОЊ КОЊ КОЊ КОЊ КОЊ КОЊ КОЊ КОЊ КОЊ КОЊ КОЊ КОЊ КОЊ КОЊ КОЊ КОЊ КОЊ КОЊ КОЊ КОЊ ВОЛ ГОВЕДО АЛИГАТОР СВИЊА МАГАРЕ ДРВО ДРВОСАНО СТОКА БАНКИНА ЕДНА!!!!!!
Самир .... Хорхе .... Круз...
тие момците со ласерчињата на стадион,нека земат и в'ГАЗ нека си ги напикат. И со нив да се нервирам
Хасани, Тричко и Попов од иста школа за набацување.
Чек сеа ние да ти дајме 150 за картите или ти да ни дајш нас 150?
Богатинов да се обесе на плоштад, на "таквото" од коњот на Александар и да има пренос во живо и stream за да може цел свет да гледа.
Дај препорачај ме ако знаеш некој од нив. Кажи им голманиште опасно сум, Богатинов може вода да ми носи. На слободни удари искачам до пола терен, а не ко копиљов само до 11 метри
Не е крив Богатинов Ракитич е крив се шутира ли од таму на гол.
Не бе овој тричковски се дрогира,жими се се дрогира
не би требало да имаш пречки во следење на натпреварот, освен голманот нема што друго да ти пречи![]()
Ваква еуфорија ме нема здрмано којзнае од кога, а ја неам карта.Ќе си гризнам од оваквово...
Ако не си го стасаш ќе ти дам од моево да гризнешоти и ја немам карта
![]()
У последен момент и ја со карта за утакмицава.За на исток али јебига. Да ми е жив и здрав другарот што го фати пролив денеска
![]()
![]()
Нашите ќе се изморат пеејќи ја химната..![]()
РистиЌу, мајку му стара не играш рагби, да му се плукнам!Не мора со скршени нозе и кичма да се вратат дома!
Многу ми е страв кога ни нафрлаат у шеснаесетник, Богатинов плива ко Фелпс![]()
Centarsut= Autsut![]()
Ристиќ да не има некое замислено другарче, од прееска набацува у празен простор кај што нема никој, дури ни хрватски фудбалери...
Му фалеше уште мрежичка и пеперутки да брка копито едно недокавакано бе види го каде излегол![]()
Каков звер имаме за голман![]()
Му се причини нешто.
Не е крив Богатинов Ракитич е крив се шутира ли од таму на гол.
Ние за наградата најсмешен пример гол ќе се бориме.
Хасани, Тричко и Попов од иста школа за набацување.
Kruznica crtase Hasani , specificen centarsut![]()
судијата е со основно![]()
Имам за продавање карти за Србиј од 200 ден. ги давам за 150![]()
Чек сеа ние да ти дајме 150 за картите или ти да ни дајш нас 150?
и тоа копилето во публика до коментаториве со вувузелата во аналниот отвор да си ја стајт...
иначе да ќе одет нашиве во Бразил на google earth ако се и толку писмени ...
Од сега за играч на репрезентација за да се биде треба да се поминат психички тестови. За малоумниците како Богатинов добро е да се воведат и задачи како 2+2 и најди го излезот од лавиринтот.
Остајте бе,на Богатинов гласовите му кажаа така да прави.
Проклет нека е Шител...
Гарант на навивачиве пред влез им викале „полека, не се дерете толку, не можеме на мира програма да емитуваме“, и навивачиве поштени луѓе си ќутеа...
Иначе сеа за Богатинов има да се грабаат светскиве клубови, има понуди од сите страни да фрчат. Барса на Реал ќе им го купува, Сити на Јунајтед, Баерн на Борусија, Интер и Милан на Јувентус...
Нема глава да дигне сеа од понуди Богатинов !!
Величе толку неспособно кретеноидно суштество немам видено кое што во црпката има само една жичка,а тоа е само да осакати некого!
Типичен селанец кој што како мал го учеле всело...
Некој постар со долната вилица изваена:Дете!Дете!Слушај ваму,шо ќе ти кажам... оној .... по десната страна шо е....... по писка само! Топка да помини,чоеко да не помини,ајде сеа истрчај се!
А зашо се цитират еден куп филозофи, трудове, текстове, и не ти знам шо за да се докаже дали еден човек има душа или нема душа?
пс Кој е тај Џурџиеф? Филозоф ли е или само член на форумо?
А зашо се цитират еден куп филозофи, трудове, текстове, и не ти знам шо за да се докаже дали еден човек има душа или нема душа?
пс Кој е тај Џурџиеф? Филозоф ли е или само член на форумо?