Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конкуренција
ЗА НЕЗАВИСНА БИТОЛА!
Моментот е што господава имаат 30 и кусур години, да беа некои напалени деца ајде, ама за овие богами нема лек, освен ако не си играат курот со нас (мада познавајќи ги од порано, знам дека не се заебаваат).
Друг момент друг Битолчанец пто не е од напалениве пишува во темава и вика престанете со пишување глупости, има ли овде некој нормален. Јас викам конечно еден асален на темава. А тој да алудирал на нас фановите на Вардар![]()
Луѓе што е со бугарите вработени во Карфур? За стално ќе бидат, или демек на помош? Лом се направив таму, место нас младите македонци да не стават, и така дремеме, они зимаат од бугарија. Па таа уште ми вика, јас см си блгарка и цепа на блгарски. До кога бе вакааааа, не бива ништо од нас.
Junak jas ti dadov slika od proteinot pa ega ti se ismejuvash za da ne stavm slika od baba roga i da kazam deka lichi na tebe nema da go napravam toa za da te ismejam.На двата поста се смеев ама од различни причини. Уште еден епик одговор на Летко![]()
За многу години празникот.
Замислете ја само припремата вечерта пред востанието , и целата возбуда и неизвесност кај нашите херои
Само ме интересира , кога пукнала првата пушка , дали метакот го испукале во воздух , во стилот "напаѓаме" , или завршил во челото на некој турчин .
sekogas se naogam vo ljuboven pentagramneznam kako ama se vovlekuvam i mnogu sum rastrgnat na site strani pamet veke neostanuva vo mene
![]()
не се секирај се додека тебе не почнат да ти се вовлекуваат
i soe smesno ?
Шкорпион нека ти објасниi soe smesno ?
ne ste videle maka zatoa se smeeteШкорпион нека ти објасни![]()
абе в срце ме погоди
![]()
Дај бе стајте и кључ на темава више. Преку таквово од читање ретардирани коментари, ка да сум влегол на страна за људи со посебни потреби...
Мојот израз на лицето додека читав постот,
Важно патриоти сме сите...Мојот израз на лицето додека читав постот,![]()
и последниот збор кога го видов сфатив дека нема 2 чисти од македонска историја
.
Мојот израз на лицето додека читав постот,![]()
и последниот збор кога го видов сфатив дека нема 2 чисти од македонска историја
.