wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.788
- Поени од реакции
- 34.446
Ej Kajгано пет години без Тоше...иако сум машко,сепак жал ми е...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ej Kajгано пет години без Тоше...иако сум машко,сепак жал ми е...
Доста за Карпош бе ти, баш ни е најубавоПостот е на религија Љандре, не е кај тебе у подфорум.
А карпошчијана убо се закани дека ќе ме ставел на игнор, ама никако да исполни закана.
Јебига.
Некој ума ум, некој разум, а некој....е некој е до Карпош од кај Стефче. Не смееме да му се лутиме. Карпош е Карпош, со Стефче е злото.
na ti like da ne ti propadne mislenjeto.
--- надополнето: 16 октомври 2012 во 19:30 ---Кога ќе се поднапијам сакам да ми е забавно.
Ако сме искочени играм додека не паднам, ако сме негде по дома - пуштам музика и играм додека не паднам, ако сум со некој - станувам агресивна кон него) Г
![]()
Се бара дискусија со претходно кажување “ДА’’ или “НЕ’’?
Да.
А ракава мора да е грчка...
откај ги откопа само здруженијаваОвие лузериве кампања прават против хомосексуалците или мене ми се чини
Гледам денес на шител тв група невладини организации реагирале за изјавите на невладините за поддршка на маргинализирини групи, исто како протест и контра протест. Вели следниве невладини реагираа:
1. Здружение за заштита на столот
2 Здружение Ратко
3. Здружение за измислување топла вода
4. Здружение на синдикати на Македонија (wtf здружение на синдикати?)
5....
6....
...
20. Здружение за мува во лет
Стварно се со блага ретардарција овие медиуми.
Ги имаше денес на Шител цела листа, здружение Милованка, здружение Ракотворби, али здружение на синдикати даде изјава за реакцијата, гарант и здружение Изгор беше од контра протестиве за струја.откај ги откопа само здруженијава![]()
Да издржиме до 80 минута, после тоа нека падне некој и нека глуми дека се пораѓа 10 минути.
Да ти се посерам на паметот ја тебе
Кога го боли глава верник, кажува три молитви и поминува. Дрога ич, алкохол да не ни збориме се антиалкохоличари тргнувајќи од мене како верник.
Многу рано ти се отворила вратата на пеколотова ни баба немаше подобро да го каже, сори небо неиздржлив пост.
Да ти се посерам на паметот ја тебе. Сори вака ама многу буквално си ме сватила. Смислата на реченицата е дека тоа се смирени луѓе, "бројат до 10 пред да направат нешто" и дека не се навлекуваат на пороци, и не паѓаат во депресии, хистерии и слични растројства. И друго, ако за тебе верници се оние кои едвај чекаат да дојде некој именден или слава за да прават собиранки и пијанки, и што за празник се буткаат и маваат со лактите за кој повеќе свеќи ќе запали и кој повеќе пати ќе се прекрсти, извини душо ама тоа не се верници. И ти мене ме изнасмеа
.
Лелееееееее ме искина, ај иди у *у*а*Смислава![]()
Лесно им е на овие во Амстердам ќе се надуваат како стоки ќе земат од тоа колачињата и не приметуваат каде и дали има луѓе околу нив![]()
Ќе ти се смеат луѓево...побрзо пријави си го постот сам, нека ти го избришат, дур не прочитале сите.Во првата држава би било полесно бидејќи имаш послаба и помала конкуренција.А воедно и цифрата не би требало да биде толку импозантна за да се смета како успех.
Абе бугариве на вол да му дувнат во газот, има роговите да му ги исправат![]()
Кучето на Бисквитц.