Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Неам коментар, ама немав ни очекувања некои големи.
Криво ми е само што веќе трет меч со никаква игра на противникот примаме гол/ови.
Ќе биде подобро, некогаш..

Sepak , Ibrahimi NAJDOBAR vecerva! Isto taka dobra utakmica igrashe i Demiri :)

Крај. Колку ќе примиме од Белгија? 2,4,6,8? Нека не играат ни во Скопје, ни во Белгија таму ќе се посрамотат

Неам коментар, ама немав ни очекувања некои големи.
Криво ми е само што веќе трет меч со никаква игра на противникот примаме гол/ови.
Ќе биде подобро, некогаш..
Ej, da ne se lazeme, vtoro poluvreme ne pregazija, imaa najmalku 3 shansi cisti pred gol, aj sea...objektivno malce!
Gleam i ozbilno mislam deka nasive NE SE spremni za 90 minuti da igraat, kako ne im e jasno deka 90 minuti se igra? I prvata i poslednata minuta isti se po vaznost..

Ништо ново не видов во македонскиот фудбал.По осамостојувањето на Македонија после златната генерација на чело со Дарко Панчев цели 20 години актери во македонскиот фудбал се најголемите антиталенти за фудбал чии татковци,чичковци,братучеди и кои уште не со сила ги буткаат за да играат додека оние што се 10 пати подобри и според мене што имаат квалитет да се носат рамо до рамо со нивни врсници од најсилните репрезентации или ке греат клупи или не можат да се зачленат во нормален клуб само затоа што нивните родители се стечајци односно работничка класа па немаат пари за да плакаат на тренерите мито за да ги пуштат нивните деца на терен..Жалосно ама вистинито но уште пожалосно е што владата не превзема никакви порадикални мерки за да ги уништи засекогаш ваквите аномалии а од друга страна само се фали дека гради игралишта за спортување.Со ваква политика ни во наредните 100 години нека не очекуваат дека фудбалот ќе се врати на она ниво на кое беше во поранешна Југославија.

Да знаев дека Пандев жолт ќе земи не купував карта за вторник , а Тричко-Бричко и Попов камења нозе да искршат не ги бива за фудбал очај :(

Аххх џабе потрошени 90 минути ... подобро да седнев да изгледам некоја од турскиве серии ако не барем по напнато ќе беше од овој така наречен фудбал. БРУКА !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom