Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Богатинов да се обесе на плоштад, на "таквото" од коњот на Александар и да има пренос во живо и stream за да може цел свет да гледа.

Пандев бе :facepalm: признај подобро мака ми е со србија да играм, не вака за безвезе дојде и се раздра ко млад мајмун.
Алал да му е вистински капитен.

Колку ми е мило што не фрлив пари за карта за со хрв и следната со гомн.

Тоа е бе,немаме квалитетни играчи,одбраната сосе голман е циркус и што повеќе да се каже ?

Кога се нема квалитет тоа е,хрватите со втор тим да излезеа ќе не победеа. Какви млади таленти имаат да ти е страв да помислиш а ние освен Бабунски што не го ни ставаат,Цацко го имаме.

Тоа је то што би рекол Сречко. Не сме ние за фудбал,дајте баскетот ваму и ракометот.

Шта речи...
Ја се узнемирив дека нешто на подобро се сменило у репрезентацијава, ама еве репрезентативциве го осетиле мојот страв па фино лепо ми покажаа дека се е исто, значи вечер мирно да си спијам.
Како и обично ги собрале момциве од градовиве на Македонија и им рекле ајде ќе ве носиме на екскурзија и овие се усрале од среќа. Си трчкаат по терен си прават малце sight seeing и баш јако се журкаат.
Пандев вика денес ја бев на екскурзија на Филип II, не ми се иде пак у вторник, нека иде некој друг место мене и ФАП си собра жут картон. Абе тоа ти се вика душа од човек, не мисли само на себе туку и на другите, еееее да се сите ко него...
Него уште една работа ми беше чудна малце, стадионов собира 50.000 души (ако не се лажам), а само на 2-3 пати слушнав навивање...

П.С. Нека ми каже некој како да се бутнам у репрезентацијава, и мене ми се оди на бесплатни екскурзии...

Ова е срамно што на два пати се скандираше “Усташки пички“ за ич ништо, за тоа што имаме неспособна репрезентација.Следен пат кога ќе одат македонски навивачи во Хрватска треба усните да ни ги помодрат од ќотек, затоа што така заслужуваме.Во Хрватска бевме пречекани како богови, најфер и најкултурно, а еве со што им вративме.Нормално дека треба да им го излижеме курот на Србите.Следниот меч заедно да ја испееме химната на Србија во нивна чест.
Инаку преку ден тотално опуштена атмосфера со Хрватите.Зезање, дружење, пиење, сликање и апсолутно никакви проблеми или провокации од нивна и наша страна.Им дадоа карти на планинари што не мрднале од Табановце да ми скандираат “Усташки пички“.

Шта речи...
Ја се узнемирив дека нешто на подобро се сменило у репрезентацијава, ама еве репрезентативциве го осетиле мојот страв па фино лепо ми покажаа дека се е исто, значи вечер мирно да си спијам.
Како и обично ги собрале момциве од градовиве на Македонија и им рекле ајде ќе ве носиме на екскурзија и овие се усрале од среќа. Си трчкаат по терен си прават малце sight seeing и баш јако се журкаат.
Пандев вика денес ја бев на екскурзија на Филип II, не ми се иде пак у вторник, нека иде некој друг место мене и ФАП си собра жут картон. Абе тоа ти се вика душа од човек, не мисли само на себе туку и на другите, еееее да се сите ко него...
Него уште една работа ми беше чудна малце, стадионов собира 50.000 души (ако не се лажам), а само на 2-3 пати слушнав навивање...

П.С. Нека ми каже некој како да се бутнам у репрезентацијава, и мене ми се оди на бесплатни екскурзии...
запознај се со некој роднина на богатинов или шумуликоски тие мислам дека имаат најдобри врски во репрезентацијата

Ова е срамно што на два пати се скандираше “Усташки пички“ за ич ништо, за тоа што имаме неспособна репрезентација.Следен пат кога ќе одат македонски навивачи во Хрватска треба усните да ни ги помодрат од ќотек, затоа што така заслужуваме.Во Хрватска бевме пречекани како богови, најфер и најкултурно, а еве со што им вративме.Нормално дека треба да им го излижеме курот на Србите.Следниот меч заедно да ја испееме химната на Србија во нивна чест.
Инаку преку ден тотално опуштена атмосфера со Хрватите.Зезање, дружење, пиење, сликање и апсолутно никакви проблеми или провокации од нивна и наша страна.Им дадоа карти на планинари што не мрднале од Табановце да ми скандираат “Усташки пички“.
Е тоа е,на гомната црвски така ќе им ја пуштат,од принцип.

Srbite izgubile 3:0 doma od belgija, vo vtornik nas kje ni se isturat za porazot....

Додека дресот на Македонија го носат сакати играчи како Богатинов,Попов,Тричковски и Шумуликовски ќе завршуваме секогаш втори....од позади.Попов и Тричко барем играа добро ама изгледа им удри славата во глава па сега глумат некои ѕвезди да им ебам се женско во фамилија.Џабе е целиот труд на Новевски,Ибраими и Пандев кога оној сакатиот на гол е права ветрушка.Абе онаков гол и голманот (таксистот) на Андорда нема да дозволи да прими,а овој сакатиов наш голман кај еднаш во прво се извади по таква топка му се намести на Ракитиќ и по втор пат и овој му го стави со се јајца.Публиката што ги вреѓаше Хрватите нека се носи у пичку матер...таму ко луѓе не пречекуваат,а тука ние ги вреѓаме.

2q0lxk2.jpg

запознај се со некој роднина на богатинов или шумуликоски тие мислам дека имаат најдобри врски во репрезентацијата
Дај препорачај ме ако знаеш некој од нив. Кажи им голманиште опасно сум, Богатинов може вода да ми носи. На слободни удари искачам до пола терен, а не ко копиљов само до 11 метри

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom