Пост на кој сте се изнасмеале

Крај готово, класично прилепско спуштање :pos::pos::pos::pos::pos:

Аман, нека го дружи некој брав, гревота е!

Сакаш јас и ти да се дружиме?

Апсолутно!

Па дојди во Прилеп бе дунде.

Интересното е што дечкото има проблем со девојката во која се сомнева дека го изневерува со геј дечко и неговиот партнер и постов кој може да се прочита и во поинаков контекст. :D

Недозволено е користење на два профила.

:pos:

203e68671cce976d1966a9b4b53b8ec7.jpg

Баба ми овакој вакумира

Колегата објаснува!
Најлош мамурлак до сега. Вчера у лезет ќе се тепав со групата што свиреа, дома ме враќале со пожарникари. Сум сакал да го тепам татко ми, пошто сум мислел дека е Бугар. Од сите срања што ги направив на релација такси-дома, мислам дека ќе стават постер Wanted со мене. Добро пројдов сабајлево битно, ме дупеа моите.

Каков Штраф, на Балите ќе ја носи цурата :pos::pos::pos:
Ако сум збесната по некој тип, како во моментов што сум,не ми е важно и на Балите да посака и каде било,се на моја сметка.
Само да посака...[emoji41]

Исто, исто. Ми се засвиѓа некое маче, одма ја носам на Балите на романтика. Не се штеди за такви работи бајо мој.

big_40bfcf7ea580bfd33ee29cbd4e9443ee.jpg

:lolzz::cuc:
то е уше една мистерија на женската интелигенција, ние мажите и тројца можеме да мочаме во една шоља но две жени тоа не го можат.

Имам нов идол :lolzz:
Јунајтед ливерплул арсенал се борат за 1 место

Априлилили

Само фан на Челзи може ваква досетливост за тролање да има :cuc:
Боненце не ми се нервири што твојот тим не е 1 место губиш лепотичка
:pos:
па не за друго, му пишав дека смислата за хумор му е бетер од сунгерот ми го пријавил мислењето за несоодветно
:icon_lol:
@ChelseaChampions зошто мислиш дека треба да реплицираш на мислење кое го пријавуваш како несоодветно?
Малце му беше ова, па и во друга тема почна.
пЛАСТИКИ ПИШИТЕ НЕШТО БЕ ДА И ЕАМ ништо не пишите дали некој играч се повредил дали некој дадел гол па ајде бе дали хазард даде гол па пишете нешто не е темава само за овде 1 годишно да пишувате!
008.gif
008.gif
008.gif
008.gif
008.gif
008.gif

Ете да допишам и уште нешто. Пред 8 години редовно одев на натпревари на ФК Негорци и бев еден од „лудите„ навивачи.
Тоа се тие луди навивачи на 10 години :tvg:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom