Nego za shto e Kurtoa na klupa?
Уште ми зуеле ушите од петардата.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nego za shto e Kurtoa na klupa?
Уште ми зуеле ушите од петардата.![]()
Тука приметив оти сум пишал "ми зуеле" место "му зуеле". Ама гледам и многу други не приметиле изгледа.
Од кај да знаеме, може на валандовски така си зборуватеТука приметив оти сум пишал "ми зуеле" место "му зуеле". Ама гледам и многу други не приметиле изгледа.![]()
Тоа дека ја не ја надгледувам тематаАма гледам и многу други не приметиле изгледа.![]()
Јас јадам едно црно чоколадо, тутку од тие големите, икрам од чоколадо и пола ишлери во саат време, па после пијам чај за слабеење, а ти сакаш да ме разбереш.![]()
Брат, колку што знам не работиш АМА ако во Синалко зимам 100 евра а Кока Кола ми каже, дојди кај нас за 80 евра, ќе отидам зошто Кока Кола е Кока Кола а не СиналкоПлус, знам дека Кока Кола може да ми понуди покачување а во Синалко врвот е 100 евра
![]()
да ама у синалко има наградни игри за вработените, плус паковања со 0.5 гратис. #thinkabout #it
И јас тоа им викам цело време. Ама они замараат.Глупи ви се муaбетиве зa плaти. Се зaмaрaте кaкo вие oд џеб дa им ги дaвaте пaрите.
Пa уште и вo детaли кoгa ќе пoчнете дa влегувaте, вoлку зимa oд вaму, вoлку oд oнaму.![]()
Фала.Глуп е муабетот брат, од старт ти кажувам![]()
[DOUBLEPOST=1421023619][/DOUBLEPOST]Ја па каа прочитав дека Ван Гал че биде тренер на Манчестер Јунајтед бев радосен каа да сум а ебел Лиса Ан.
А сега сум каа да сум ебел некоа 70 годишна баба и на крајот почнала да ме удара со цицките по глава.
Џену грл прееска у кафана кажа дека Челзи и се фтор омилен клуб после Манчестер ама ме замили да не кажувам на никој.
Еве јас не кажувам на никој, кажувам на сите.
Оние што знаат музичка теорија знаат дека До навистина е најдобрата а Фа најлошата нота!
Ми го немаше мачоро една недела, прееска си дојде ослабен целио, си се најаде и пак замина...