Пост на кој сте се изнасмеале

Тука приметив оти сум пишал "ми зуеле" место "му зуеле". Ама гледам и многу други не приметиле изгледа. :D
Од кај да знаеме, може на валандовски така си зборувате :D

Тоа е, жени!:aplauz:
Јас јадам едно црно чоколадо, тутку од тие големите, икрам од чоколадо и пола ишлери во саат време, па после пијам чај за слабеење, а ти сакаш да ме разбереш. :toe:

fVKE1Py.png

:pos:

Брат, колку што знам не работиш АМА ако во Синалко зимам 100 евра а Кока Кола ми каже, дојди кај нас за 80 евра, ќе отидам зошто Кока Кола е Кока Кола а не Синалко :) Плус, знам дека Кока Кола може да ми понуди покачување а во Синалко врвот е 100 евра :)

да ама у синалко има наградни игри за вработените, плус паковања со 0.5 гратис. #thinkabout #it

Не сфатив точно за шо зборувате ама ме пресмеавте :pos:

Глупи ви се муaбетиве зa плaти. Се зaмaрaте кaкo вие oд џеб дa им ги дaвaте пaрите.
Пa уште и вo детaли кoгa ќе пoчнете дa влегувaте, вoлку зимa oд вaму, вoлку oд oнaму. :D

Глупи ви се муaбетиве зa плaти. Се зaмaрaте кaкo вие oд џеб дa им ги дaвaте пaрите.
Пa уште и вo детaли кoгa ќе пoчнете дa влегувaте, вoлку зимa oд вaму, вoлку oд oнaму. :D
И јас тоа им викам цело време. Ама они замараат. :D
Глуп е муабетот брат, од старт ти кажувам :)
Фала. :) :icon_mrgr:

Ја па каа прочитав дека Ван Гал че биде тренер на Манчестер Јунајтед бев радосен каа да сум а ебел Лиса Ан.
А сега сум каа да сум ебел некоа 70 годишна баба и на крајот почнала да ме удара со цицките по глава.
[DOUBLEPOST=1421023619][/DOUBLEPOST]:pos::pos:

Џену грл прееска у кафана кажа дека Челзи и се фтор омилен клуб после Манчестер ама ме замили да не кажувам на никој.

Еве јас не кажувам на никој, кажувам на сите.
:lolzz::lolzz:

Студентски живот lvl : Мачор :icon_lol:

Ми го немаше мачоро една недела, прееска си дојде ослабен целио, си се најаде и пак замина...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom