Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Хазард е одлично чуван за разлика од Кабеља кој ја игра најдобрата утакмица ама како и сега у завршница не е баш најдобар

„Мурињо и белото влакно на газот“
- E. L. James

@the_kop ќе ме цитираш за Лазар? :D

Да, да, специјално се логирав. :D

Нема што, се гледа дека е голем талент, конечно почна да ги прикажува партиите кои се очекуваа од него. Во моја одбрана, постот против Маркец го пишував во афектна состојба, кога испаднавме од ЛШ после мечот со Базел. :D

Ако евентуално Ливерпул не заврши во топ 4 сезонава, тоа ќе биде заради тоа што многу играчи беа купени од надвор, и им требаше доста време да се адаптираат, сега кога заигра и Маркец и Џан како што треба, и резултатот и играта се се подобри и подобри. И тоа без Стариџ и Стерлинг.

Sega ja vidov reakcijata na Colocini koga vide deka ke primat gol, fakjanje za glava ushte pred pasot na Ivanovic...

Greota za Azpilicueta, do toj stepen nekoj da ti skrshi kichma, da mora da iskochish od igra ...

Целa сезoнa, пa и лaни гo прaтaм Њукaсл. И јaс вooчив, a Пaрдју и сегa нoвиoв менaџер уште не вooчи, oти Виљaмсoн, Анитa и Гуфрaн се зa никaде игрaчи,и декa кoгa ги немa Стивен Тејлoр, Тиoте немaaт никaкви рaзултaти, пa мaјкaтa бaрaј стoпер и среден игрaч, и крилo....

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Чалоба му ја скрши кичмата на Азпиликуета

Sent from my GT-I9505

Овај па овај, мирне руке пенал. Ако ги судеа сезонава сите вака, минимум уште 30 пенали требаше да има.

Њукасл повампирени а Кабела животната си ја даде.Челзи умрени.Зборувам за 1 полувреме.

Башка сега 55 минута чист пенал за Челзи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom