Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Abe begaj tamu..Barcelona 33 gola na poluvreme,vtoro 22.Poslednite 7 minuti Pick Szeged gol ne stavija. Vo 7 minuti samo dva udari imaa,nieden v gol.Si trcaa na prazno,nisto ne napravija.:facepalm::facepalm:Barca dva gola za 7 minuti.
Onoj pa glusecon Tomas od desno krilo napravi krug do sreden bek i pak promasi.E tolku bese sam samcat(kako sto velat hrvatite).:tapp: Gulasite 26 promaseni udari.

Ej 57,5+ gi imav,i pak ne vlegoa,iako imase 33 gola na poluvreme.E ova e koga malerot zamesuva prsti.

Na drug tiket gi cekam Ravenna odbojkata..Gubat 20-22,24-22 pravat i za malce ke go zemea i naredniot poen,se spasija Padova i pravat TRI(3) bloka po red.Poslednite dva na istiot igrac,i toa direktno vo nego otide topkata.

:pov::pov::pov::pov::pov:
Jас 1&59.5 - ја имав ама џабе кога ренџерс ги имам 2&2-4 0-1 е моментално ама тешко за 15 минути дека ќе дадат уште еден гол.

ми ја вртат Порто од 0-2 за да ме заебат браќа Брајан кои водеа 9-5 во супер тај брејкот и испуштија 4 меч топки по ред, инаку вкупно 6 меч топки. На никого од вас не му посакувам ова што ми се дешава мене моментално. 6 меч топки еј, од кои 4 врзани, а втората и третата на свој сервис. Па колку е тешко да се зијани сервис во двојки, а овие два со ред зијанија.

Buducnost.jpg
Ова е тоа што ги ебе нашите кокошки, а не е наш петел.:tapp:
Од жени чекам пари да правам, цел натпревар водеа мочките, за последни 10 минути да се глупираат повеќе и од аматери во 3лига :kuracc:

Прегледај го приврзокот 139697
Ова е тоа што ги ебе нашите кокошки, а не е наш петел.:tapp:
Од жени чекам пари да правам, цел натпревар водеа мочките, за последни 10 минути да се глупираат повеќе и од аматери во 3лига :kuracc:
Нестабилни створење се жените,никако не можам да ги погодам,а и кога ги годам со судни маки излегуваат,а ако ги погодам по некоја случајност обично други парови на тикет ќе ме ебат..
Иначе ,не ги гледав овие денес,само последните 10ина минути,премногу голови паднаа,несфатливо за Будучност да дозволи толку многу голови,обично при крај на мечеви се најјаки,сега се распаднаа како кула од карти,иако рака на срце и Вардар изигра одличен меч,се надминаа...

Нестабилни створење се жените,никако не можам да ги погодам,а и кога ги годам со судни маки излегуваат,а ако ги погодам по некоја случајност обично други парови на тикет ќе ме ебат..
Иначе ,не ги гледав овие денес,само последните 10ина минути,премногу голови паднаа,несфатливо за Будучност да дозволи толку многу голови,обично при крај на мечеви се најјаки,сега се распаднаа како кула од карти,иако рака на срце и Вардар изигра одличен меч,се надминаа...
Топло ладно играа и едните и другите, го гледав цел натпревар и беа стандард женски ракомет, на моменти играа добро со минимум технички грешки и едните и другите, а на моменти грешеа како прв пат топка да фатиле, некои грешки дури ми личеа како да се намерни.
Првото беше потврдо во однос на голови, при крајот паднаа поголем дел.

Sto da se kaze,a da ne se zaplace....Pribram...doma da ne se priberat ej...cela liga izleze 1,samo tie 0-1...a jas uste na rabota vo sabotata,pa od petokot go uplakam...tuga.jpg

Знаев дека по ремито на Јуце ќе се изглупираат Наполитанките и пак ги пишав...:icon_mrgr:
Барем вредеше коеф,ако ништо друго...
img082.jpg

09e0df46af8898af5a6d709327731193.jpg

Ednaska go pustiv tiketov prvite tri para na 1390den,i dodeka si cekam drugar mj da popolni tiket,si velam ke go pustam Carmelo +,go storniram,dodavam Anthony,go gledam Rubio na granica od 10.5,doma koga cackav analizi i megusebni,imase mizerni brojki,i go dodavam nego na 890den i ostanatite 500den gi pustam Carmelo +,Paul -,Boston 5.5+ site si vlegoja,a me padnaja Kobe 18.5+(15poena,ocaen sut,i mnogu mala minutaza) i Washington za eden gol od 10min,1:30sec Arizona igraa bez golman,i nikako da vlezese sestiot gol,na toj tiket dobivkata bese 13.000+den .
Rubio imase 7poena do posledna cetvrtina,cela prva postava igrase posledna,iako imaa 10+ vodstvo celo vreme,pa na kraj da ide na 15poena ..
Ova sto mi se desava,ne e normalno,ne e prvpat da si sostavam sam na sebe nedobiten tiket,sekogas nesto plus da ismizlam ..

Nad 15 pati igracite na Besiktas i Kiel promasija eden na eden so golmanot.Vo kontra samo 4-5 pati.:facepalm::aplauz:

Kolku amaterski igraat dvete ekipi,strasno.Onakvi sah mat pozicii vo son treba da gi realiziraat.

Kruno Simon go imav -13,5,posle 3/4 samo 5 poeni i vo 4/4 bez promasaj.Zastana na 15 poeni,a poslednite sedum poeni toj gi postigna.I toa posledniot udar igrase izolacija eden na eden,sleze pod kos,se vrti sutira i topkata izleze,pa se predomisli i pak vleze.:pos:

Macen zivot.:boksix:

Пу бе,"најсигурната"ме падна,толку зицери не се промашуваат во женска конкуренција,ненормално нешто....
После она никакво темпо на мечот во второ јасно беше која е судбината на ливчето,а колку добро си тераа прво,баш денес Кркмата најде да си го лади,1(еден)шут имаше цела утакмица,Кањелас едвај одеше,на крај со факинг Мамелунд ептен го убија ритамот на натпреварот,како успорена снимка беа...
Ама и Бешикташ беше далеку под својот просек на реализација,премногу топки ебаа,пред се голман како Кацуранис да ти скини онакви зицери,шта речи?:bravobe:
img083.jpg

Белучи, не само вирус Зика, сите болести на светот да ги добиеш ѓуптин еден. 6-2 добива прв сет, втор имаше водство брејк, Баена не знаеше кај се наоѓа во тие моменти, и одеднаш се распадна овај кутриот. Му враќа брејк и најакото, на 4-4, 0-40 имаше Белучи 3 брејк топки - не успева да искористи ниту една. Наредниот гејм на негов сервис од 40-15 за него, јаде брејк и го губи сетот. Третиот сет незнам ни зошто излезе на терен, повеќе сакаше да изгуби, дабетар од Јована Јаксич беше на терен.

Трагикомично. :facepalm:

Која будала сум јас бе,во последен момент на пултот ја преправам Тотнем(од некоја луда идеја која ми дојде спонтано дека Тотнем нема да победи):gjavol: ,и од 1 во дупла шанса и ја допишувам Порто ГГ....
По којзнае кој пат Порто,и пречка погодија на крај,шта речи?:ban:...
Првите 4текми ги имав на друго ливче врзани со Шалке 0-2,браво бе Шалке,секоја чест,3-0 дома изгубивте...
3 Кркачи заминаа у курац:motorce:....Браво...:tapp:
img084.jpg
12736193_10206658950127246_690392802_n.jpg

"Ако бугар не те заебе никој нема" - стара коцкарска...ваљда

ZLnFaj0.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom