Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Greota da se zalis ..gospod ke te kazni [emoji13]
Dobar si .si lapas po 2/3 tiketa dnevno,a prosta raja moli kajgana magija za eden tiket mesecno [emoji1]
Ne se zalam,prosliot mesec dobro pominav, berikjat,ama kamo da bea po 2 tiketi dnevno :)car ke bev.
Ke bese taka,da ne bese temata Poplaki polna so moi livcinja.
Kakvi crni serii sum imal,eheee strasna rabota,se e relativno vo ovaa glupa kladilnica.

Puu da ti ebam Ziraat Bankasi. Belchatow igra so vtora postava i ovie kopiljinava vodea vo cetvrt set 5-2 pa 8-6 i napad imaa,jadese blok i sega 8-11.:facepalm::facepalm::facepalm::tapp:

9-11 toj od Belchatow ne ni prefrli so smecot,a idiotot v mreza se zakopa i poradi toa go izgubija poenot.Normalno,nareden poen as.:mad:

Koga se trgaat koeficentite na Bet365 za hokeite,90% e gol a na Augsburg-Straubing veke 4-5 pati vo prvite 8 minuti gi snemuva koeficientite i nisto.[DOUBLEPOST=1456945804][/DOUBLEPOST]CIbona 0-13 za 3 i pol minuti vo 3/4.A vo 2/4 primija samo 15 poeni.

Последно уредено:
Ѓубрињата од Виљареал дојдоа во Селта со цел да го убијат фудбалот и да заврши 0:0. ГГ на 2 ливчиња само нив, за вкупно 6500.

Fino lepo Cibona i CSKA si vlegoa indivualno +,Ziraat Bankasi pobedija na sreka ama zatoa zaeba onoj slepecon Devin Booker i za posrani dva poeni ne vleze +. 4/16 sut.:popce: Tri pati uspea da ne realizira lesni polozuvanja.

upload_2016-3-3_5-34-12.png upload_2016-3-3_5-34-53.png
дон жуан никојпат не бил во 100те најдобри,ниту играл про 2 години тенис,ама затоа тениската надеж павлашек денес најде од него да губи :tapp: ѓубрево мало ќе победи секој на челенџерите на земја ама кога ќе дојде сала или тврда подлога сере страшно

Ѓубрињата од Виљареал дојдоа во Селта со цел да го убијат фудбалот и да заврши 0:0. ГГ на 2 ливчиња само нив, за вкупно 6500.

Не да се правам паметен ама сам си крив,не е можно да ја играш најдефанзивната екипа во Европа ГГ..Виљареал секој натпревар игра така и ти очекуваш дека ќе има голови?..добро освен ако пиша народно ливче со малце пари тогаш ок ама со голема сума да ги играш Виљареал или Атлетико М. ГГ е самоубиство

Не да се правам паметен ама сам си крив,не е можно да ја играш најдефанзивната екипа во Европа ГГ..Виљареал секој натпревар игра така и ти очекуваш дека ќе има голови?..добро освен ако пиша народно ливче со малце пари тогаш ок ама со голема сума да ги играш Виљареал или Атлетико М. ГГ е самоубиство

Пази, ова беше логичен тип. Селта игра отворено, посебно дома и тоа одговара на тим како Виљареал да даде гол. Имаат брзи играчи и брза транзиција, Денис Суарез, Бакамбу, Баптистао, Кастиљехо, се се тоа играчи кои убиваат на контра. Селта изигра како што се очекуваше, отворено, бековите стално висеа на противничка половина, имаше и шанси, ама голманите најдоа да се разбранат... Кога не сака, не сака. Криво ми е што го погодив Лестер Х2и3+ (7,15) и Интер 1иТ1 (3,35), а на другото Ливерпул 1и3+ (4,05), али бетр лак некст тајм.

Иначе, Атлетико ми е екстра тим за ГГ3+, 3 пати сезонава ги фаќам на зголемување. Чекам да не излезат едно 5-6 кола и почнувам да ги играм. Со Селта беше луд коефициентот, 3,2 мислам. ;)

Пази, ова беше логичен тип. Селта игра отворено, посебно дома и тоа одговара на тим како Виљареал да даде гол. Имаат брзи играчи и брза транзиција, Денис Суарез, Бакамбу, Баптистао, Кастиљехо, се се тоа играчи кои убиваат на контра. Селта изигра како што се очекуваше, отворено, бековите стално висеа на противничка половина, имаше и шанси, ама голманите најдоа да се разбранат... Кога не сака, не сака. Криво ми е што го погодив Лестер Х2и3+ (7,15) и Интер 1иТ1 (3,35), а на другото Ливерпул 1и3+ (4,05), али бетр лак некст тајм.

Иначе, Атлетико ми е екстра тим за ГГ3+, 3 пати сезонава ги фаќам на зголемување. Чекам да не излезат едно 5-6 кола и почнувам да ги играм. Со Селта беше луд коефициентот, 3,2 мислам. ;)

Беше логичен тим само на хартија,на пракса и покрај тоа што Селта игра отворено сепак Виљареал не е таква наивна екипа што ќе наседни на тоа темпо туку кога и да му се укажува шанса ја умртвува играта што се покажа на дело вчера..секој аут 30 секунди го изведуваа а камоли кога имаше прекршок за нив..гнасна екипа се жолтата подморница и нема никаква логика да ги бркаш на голој и покрај тоа што коефициентите се преголми за 3+ и ГГ 3+

Ti ebam Devin Booker-ot ti ebam.Kopileto dva pati sam pod kos promasuva polozuvanje.Sam sam sam sam sam sam :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Gi imav 1/4 +,tri poeni falea a posledna sekunda Miami promasija trojka za pogolema nervoza.Rukito Richardson promasi,a i toj kako negoviot kolega od sprotivna ekipa,promasi polozuvanje tocno od pod kos. Pa zabij be ti ebam veparot.

41 poen imaa na 3 minuti do kraj,dvete ekipi vo bonus i davaat samo 9 poeni.Imaa i Miami kontra ama Dragic pas dade so triagolnik.:lut:
Whiteside pri kraj pravi ofanziven,a se potrosija 20 sekundi bezveze.

Neverojatno kolku loso sutiraat Phoenix.Koga sutiraat mislis cigli frlaat.

Ова денес беше ден кога ептен ништо не сака. Везспрем +30,5, до 18та минута имаа 12 гола и уште еден куп аматерски грешки, до полувреме некако едвај стигнаа до 16 и Илиќ промаши еден пенал. Почнува второ полувреме и на сцена стапува Коралес Родал, да му ебам брадата никаква. Ја спушти ролетната, од секоја можна позиција одбрани, 3 пенали и уште еден куп зицери.

Друго Слишкович +2,5, дава 2 гола братот. 2/6 удар, а најјако за трет гол мава пречка, после тоа излегува еден на еден со брадата и овај му брани.

И капак на се ПСЖ 1, пуштив на крај стрим,90та минута Ибра сам со голманот излага, шутира во него.

Да ти ебам и кладилница и орли и крстови, и Вмро и Дуи и Сдсм и се, ебати среќата.

kopilinja.jpg
Ова е тоа што ги дупи народските тикети, копилињата од Белгија и меѓусебни и последни натпревари даваат и примаат по 2-3 гола, денес катанаџо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom