Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Zamislete eden gol i so dva promaseni penali:S:S:S:S:S:S: za 66.000 Den
2016-02-18 (2).png

Последно уредено:
Не е за некоја сума,ама начинот на кој ме ебаа ме нервира..
И тоа на најмал коеф паѓам бе,шо ќе беше бе гнаси,Галата-Лацио од 20та минута ми остана 1-1 за овие копиљаците местачки да направат циркуси...
Ејјј,26-13 ја изгуби Валенсија последна четвртина,8 водеа на почеток на 4/4,абе ајде таму,ебете се,скапани местачи..
Билбао ја тепа Барса,ете ги и овие ѓубрињата испаднаа...МРШ таму се да ви ебам...
И куп и кошарки и се....
img073.jpg

Им ја ЕБАВ СЕРИЈАТА ОД 17 ПОБЕДИ СО РЕД на бјанконерите..:zloo:
img075.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Значи да водиш 6, и да отидеш само со 2гола предност на полувреме, а дома играш.
Истово ми се случи со жрк вардар со Савехов пред година дена, од 6 на 2 а ми требаа над 2.5 да водат.
Спаси гз Самс од мене, баш кај него ми беше уплатено :ROFLMAO:
Веќе само Томасино му препишувам за ракомет, сам не пробувам ништо тука.

2/6 Zirbes slobodni i samo eden sut od igra,ama i toj go promasi.Lesno polozuvanje od pod kos. 10 minuti izigra i 2 poeni.:bravobe::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Zvezda 13 poeni 1/4,a 11 imaa na 5 minuti do kraj.Pu da vi ebam crepovite.A i na 5 minuti do kraj,Partizan bea vo bonus.I samo 3 poeni dadoa ccc.

Eden plej nemaat asalen denes,site so pametot se letnati.

Posledni gi cekam 81,5+ i Zirbes 16,5+.Posle 1/4 mozam da se pomiram so taznata sudbina.:notworthy::ROFLMAO:

Kakva odbrana igraat grobarite,strasno sto pravi Dzikic so ekipata!

Simonovic bunar eden metar.:pos:Guduric air ball sega hahaha.Kakva smesna ekipa majko moja.

8 minuti 2 poeni sta reci..

Последно уредено:
Значи да водиш 6, и да отидеш само со 2гола предност на полувреме, а дома играш.
Истово ми се случи со жрк вардар со Савехов пред година дена, од 6 на 2 а ми требаа над 2.5 да водат.
Спаси гз Самс од мене, баш кај него ми беше уплатено :ROFLMAO:
Веќе само Томасино му препишувам за ракомет, сам не пробувам ништо тука.
Trebase da vodat najmalku so 4 na poluvreme,dobar si bese tipot,ama koga preplateni zvezdi izigravaat demek se Hansen i Karabatic ,koga imas golmani koi topka ne mozat da fatat,odbranata kriminal,site so pametot v kafana ili vo disko i si igraat kurot jasno e.Premnogu lesno ja ispustija prednosta.

Dupi gi ciganite,mater im nivna indisko-pakistanska.:uzi:

Kakva grozna kosarka auuuu.Gi unisti Partizan so ofanzivni skokovi,kakva igra vo odbrana i kakov pritisok im pravat na organizatorite na igra na Zvezda.Gi iskinaa ej,gi iskinaa.Im kradat topki,kako cigan od prodavnica.

25 poeni na poluvreme, jebo vi pas mater..

3/7 za dva poeni Zvezda,3/7 ahahaha .. Za 20 minuti samo 7 suta of of . Samo 4 igraci imaat poeni,4.:pov: Quincy Miller 1/4 tri fauli,sega vleze vo vtora i uspea da zabie ama topkata otide v publika.:zver::popce:

Najkrivo mi e sto gi dodadov posledni ,mislev nema da imam dovolno koeficient za solidna dobivka.Neka ne vlaga Zirbes barem,da ne mi e krivo,a kako sto odi rabotava i kako sto se dupki site,ke go forsiraat sigurno,bidejki Partizan ima mnogu golem problem so centrite.Koprivica 3 fauli,Williams 4.
A Zirbes ima samo eden faul,sto e cudo za nego.Mu trebaat uste 10 poeni,bez problem ke gi dade.

Абе вардар да ве однесит да ви ебам тимот од + 8 на + 2 на полувреме да завршите ејј каков тикет ми споебаа
Херта - Волсбург гг
Украина - Србија жени х2-6.5 1/2
Киелце - РН Ловен т1 29.5 -
Интер 1
Јанг бојс 3+
и овие скапаниве со 3 разлика на полувреме да тепаат да би не тепале никогаш повеќе !
на 150 уплата = 5000.
Го изгризав тикетот ко прочитав овде дека со 2 разлика завршило полувремето а јас си ја заокружив 23 минута ...

Водеа до 40 минута негде,па се распаднаа како предизборно ветување...
img076.jpg
http://www.rezultati.com/utakmica/SnpfD9Zl/#statistika-utakmice;0
30 шута имаа,8 директно во гол,шта речи?:bravobe:
img077.jpg
Од сите три играчи на Цеље кои беа на лагер се закачив во кепецот,ах бе...
Златен Јанц го избегнав на 1.90квота,зошто се испичкав дека му кренаа граница за еден гол од минатитата недела,Млакар не си го пишав,за овај пигмеецот да го пишам и тоа на 1.70:vozbud:,рацете му се секоа денес,е па не играш со Висла момче,со Фленсбург играш мрсулко еден...
img078.jpg

Леле @Tomasino ..те жалам другар,овие народњаците те запустија за по една на секое..дај врати се на сингл бидејќи со ваков rate на погодени натпревари пепел ќе ги напрајш :D

Леле @Tomasino ..те жалам другар,овие народњаците те запустија за по една на секое..дај врати се на сингл бидејќи со ваков rate на погодени натпревари пепел ќе ги напрајш :D
Dobri si se,gi godam i vaka,izlegva po nekoj dobiten listic,ne mozam da se zalam,samo obicno sam si ja baram beljata.Nabrzina gi pisam,posebno tie BRZI TIKETI so strelcite,sekogas od 10ina koi gi imam na lager ke pisam nekoj bez vrska,taka e koga gi analiziras,demek ovaj vaka igral,tolku minuti zemal drn,drn,sreka treba najmnogu,i 10%pratenje,ne deka i ova ne e vazno.
Ovie Fener ne pamtam koga posleden pat sum gi fatil na gosti,me imaat otepano,eden drugar mi ja kaza taa,ne planirav da ja igram,iako trebase da pobedat,gledav izvestaj,se ubija od sutevi,toj Fernandao napagacot neka odi neka se ubie,kakvi sansi eba,edno 7,8 ziceri imase,jas od onie sansi ke zakucav.
Jebiga,nekogas te saka,vo pogolem broj slucai NE.:)
P.S.Uste za singl sum,se otkazav od singli uste pred 4 godini,koga na dva pati padnav na tvojot "omilen sport":)
Boston so Pirs,Rondo,Garnet i onaj matufiot trojki so sutkase:), koga bea mnogu jaki i vodea vo plej of serijata so Majami gi pisav na rezultat 3-2 mislam bese za Boston na domasen teren da ja zatvorat serijata,celo vreme vodea so visoka razlika i na kraj nereseno zavrsi,haha, na nevozmozen nacin.
Isto i go finaleto,San Antonio gi brkav,na ist nacin mi go stegnaa.Otogas singl neam izigrano..Dodusa sam si ja barav beljata,ama letno vreme,nemase so da se igra.Koga nema so da se igra NEMA NI PARI,zaminaa togas salam iljadarki.:D
A sega i da imam pari ne igram poveke so golemi uplati,posebno ne singl,dubl,zavrsi toa vreme koga uplakav soleni sumi.
A i neam sreka,so pomala uplati mi odi vo posledno vreme.:D

6b01cfa722cc20b8eb79f2cd7171366d.jpg

Gi brisam Towns i Dragic,cetvoricata na 500den bez Curry,i posleden moment go klavam nego i gi pustam trojcava na 1000den .
A so ubo si pocna,poslem samo 5min 7 poena no si napravi dva brza faula i otide na ladenje ..vtora cetvrtina edvaj stigna do 13poena ..3ta cetvrtina na 20 zastana,i do kraj samo 23poena .
Jas koga go igram tolku pogodeni trojki,ko da doznava deka ja go igram,a brat mu ko lud pogagase .
Posledna minuta od -16 Clippersi se vratija na samo -3 na 4+sec.,im ukradoa topka no ne uspea da go nosat natprevarot vo prodolzenia,ke imase nekoja nadez za 6 poena za 5min ..

Вчера а богами и денес не сум нешто расположен така да ако му се вдам на некој нека има разбирање.
IMG_20160221_132225.jpg

Abe begaj tamu..Barcelona 33 gola na poluvreme,vtoro 22.Poslednite 7 minuti Pick Szeged gol ne stavija. Vo 7 minuti samo dva udari imaa,nieden v gol.Si trcaa na prazno,nisto ne napravija.:facepalm::facepalm:Barca dva gola za 7 minuti.
Onoj pa glusecon Tomas od desno krilo napravi krug do sreden bek i pak promasi.E tolku bese sam samcat(kako sto velat hrvatite).:tapp: Gulasite 26 promaseni udari.

Ej 57,5+ gi imav,i pak ne vlegoa,iako imase 33 gola na poluvreme.E ova e koga malerot zamesuva prsti.

Na drug tiket gi cekam Ravenna odbojkata..Gubat 20-22,24-22 pravat i za malce ke go zemea i naredniot poen,se spasija Padova i pravat TRI(3) bloka po red.Poslednite dva na istiot igrac,i toa direktno vo nego otide topkata.

:pov::pov::pov::pov::pov:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom