- Член од
- 22 мај 2011
- Мислења
- 255
- Поени од реакции
- 93
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Trebase da vodat najmalku so 4 na poluvreme,dobar si bese tipot,ama koga preplateni zvezdi izigravaat demek se Hansen i Karabatic ,koga imas golmani koi topka ne mozat da fatat,odbranata kriminal,site so pametot v kafana ili vo disko i si igraat kurot jasno e.Premnogu lesno ja ispustija prednosta.Значи да водиш 6, и да отидеш само со 2гола предност на полувреме, а дома играш.
Истово ми се случи со жрк вардар со Савехов пред година дена, од 6 на 2 а ми требаа над 2.5 да водат.
Спаси гз Самс од мене, баш кај него ми беше уплатено
Веќе само Томасино му препишувам за ракомет, сам не пробувам ништо тука.
Dobri si se,gi godam i vaka,izlegva po nekoj dobiten listic,ne mozam da se zalam,samo obicno sam si ja baram beljata.Nabrzina gi pisam,posebno tie BRZI TIKETI so strelcite,sekogas od 10ina koi gi imam na lager ke pisam nekoj bez vrska,taka e koga gi analiziras,demek ovaj vaka igral,tolku minuti zemal drn,drn,sreka treba najmnogu,i 10%pratenje,ne deka i ova ne e vazno.Леле @Tomasino ..те жалам другар,овие народњаците те запустија за по една на секое..дај врати се на сингл бидејќи со ваков rate на погодени натпревари пепел ќе ги напрајш![]()