Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сам си ја барам бељата,малку ми беше околу 2800 некаде добивка,ама НЕЕЕ ,мораше да допишам уште една ебана утакмица за да си паднам...
И ги пишав легендите,за инает,да видам дали се толкави пацери и дома да изгубат,и изгубија,секоја чест...:bravobe:
img085.jpg
Како си се наместија сите типови,за да ме заеби Шебетиќ тикварот,чист отворен шут еба на 5 минути до крај,цел гол го промаши...:bravobe:
И на крај,последен напад мораше така без врска да ја исфрли топката,ни позиција ни ништо(уствари можеби и мораше,ако беше навистина МЕСТЕНА за нула):zloo:
Ама ништо од бизнисот...
Не го пишав Хобитот Зарабец зошто ме еба минатата недела за да го изиграм ова сукалото,и сега Хобитот си пребаци а овај остана точно на 3,fuck logic...o_O
img086.jpg

Ke si pukam vo koleno zimi sve.. Go igram Cherry od Alba Berlin -11,5,a toj 7 poeni od 11 vkupno .I toa kako rezerven igrac. Kikanovic+ a toj 6 minuti nieden sut.:bravobe:

B.Taylor go fakam dva pati plus protiv Alba i aj rekov denes ne go igram t.e se predomisliv, go staviv Renfroe koj dva pati vlaga minus,ama denes mislev ke odi +.Samo eden sut i dva fauli ima.Taylor 8 poeni bez promasaj.:blablab::blablab: A Baern imaat 30 poeni,toj 0.:shok2:

Ova ti se vika jadi mi Dimce tasakot.:lut:[DOUBLEPOST=1456679703][/DOUBLEPOST]Kopiljot Cherry si ostana na 7 poeni od 5-ta minuta,ama sega gi cekam uste Dujshebaev 2,5+ i Balogh isto 2.5+. Dvajcava se rezervi,a prvotimcite rasturaat Maqueda 4/5 i Ancsin 5/6.Dujshebaev dobi edno 12-13 minuti ama nisto ne napravi.Ednas samo ja pogodi stativata i napravi ofanziven faul.Balogh minuta i nesto zaigra i odma probivanje.:tapp: Ako ne dobie Ancsin uste edno isklucuvanje,0,0001% deka ke dade tri gola.Ako dobie,ke ima kolku tolku nadez.

A pak Dujshebaev do drugata godina da igra ne dava tri gola.Imase nekoja sansa da sutne ama toj pravi finti.:uzi:

Последно уредено:
И јас ке си пукам во колено од курвите Будучност. + 27.5 ги имав. 9 минути до крај еден ебан гол требаше да дадат и не дадоа. Шлагот беше последната секунда кога голманката на будуќност од гол на гол шутна погоди пречка и топката падна на гол линија. Абе да ти ебам животот беден

Ajde be Van Gundy vadi go nadvor Drummond majkata da ti ja ebam.Se spremaat ovie Toronto za hack a Drummond. Za 3/4 izigra 30;14 a prosek mu e 29 i nesto.:facepalm: Cela prva i treta. Sega na kraj na 3/4 trenerot Casey mu vika na eden od igracite da go faulira Drummon,toj na Novak go faulirase krvnicki.:pos::pos:

Vodat 17 razlika i ako go igra pak,znaci stvarno e nenormalen trenerot.Neka nakacat razlika Detroit u pm.:uzi::uzi::uzi: Ili neka se razigra Baynes crepot.

19 razlika ...nakacuvajte!

7b7f3b6cb2111e5ec355dec9d20a90ba.jpg

3/15 имаше дебилов раката да му се исуши да бог да !

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Последно уредено:
ad3434ca502635a83ffee2caeb969e37.jpg

5/6 od igra 1/1 slobodni,za 20min igra .
Skoro perfekten,bar da pogodese 100%,ili da zemese uste nekoj sut plus .
Koja nesreka me prati,vcera Rubio za 25min protiv Dallas stigna do 14poena,se ubi od sutiranje,samo 5 assistencii,1/4 za tri poena,protiv Pelicans niedna trojka ne sutirase,zavcera go cekav 16min za dva poena,glupakot se plasese da sutira .go igrav protiv Boston -,on 15 poena,go igram 10.5+ on na 9poena .

Hjuston be mameto vase! Ako pobedi Memphis be ebaa za 277 iljadi. Ne mi se veruva...

Sent from my LG-D850 using Tapatalk

210kj6t.jpg

Овие уште од Победа Прилеп шо не изгубија, сега па Арсенал ги тепаја :tapp:

Која ти е поентата со Тотенхем на едното 1, на другото х2 :D
Ја чекав на појќе ливчиња 1,а прва ми беше од неделните утакмици,па ја покривав...
И на крај на сите ливчиња на бапка..:pipi:[DOUBLEPOST=1456873235][/DOUBLEPOST]Ако не се преигра Слован,само онај тикварот ме заеба...3 коша,прв шут тројка даде и толку:kuracc:
img094.jpg

Последно уредено:
Нема нешто позаебано од ТИПУВАЊЕ НА ИГРАЧИ
Ова народски ти се вика ебање во здрав мозок :tapp:

Како ги прават границите чудесија е, секако ги токмат само ти да не добиеш...
Ако фатиш на играчи ти е чиста среќа, вгаз треба да си праен :D односно тие треба тебе да те погодат.
Овде нема знаење, колку сакаш знај ги, диши му во врат, колку сакаш прати ги дење, ноќе, ова ти е чиста среќа.
Го играм Цирбес од Ѕвезда +, во прва четвртина прави 3 моронски фаули и го вади од игра и скоро цел меч го преседа на клупа, него го замени Штимац, а до тогаш имаше само 5 коша даено и ај после....
Исто и од НБА го играм + да дај 15 коша, во прво полувреме клава 14 и второто полувреме ми треба само ЕДЕН, ЕДЕН ЕБАН ПОЕН, игра солидни 15-6 минути во второ и не даде кош бе :eek: Ај бе таму играј си поарно фикс, чекај си ја цел меч, откако вака да те дупат на здрав памет, ова со границите незнам по која логика ги прат, алал да му е наместени се САМО ПРОТИВ типувачите :boksix:

1c32f4019fe296e681314e0003397a18.jpg

Ko ke sakas na sila da gi napravis sampioni !
Cela sezona gi pisav dva pati,ednaska protiv Arsenal X2&2+ i sega ..
Toa sto promasija vtoro poluvreme bese vrv !
Nikako da se fatat najmalce 2 talona na den ko @Tomasino [emoji13]

Последно уредено:
1c32f4019fe296e681314e0003397a18.jpg

Ko ke sakas na sila da gi napravis sampioni !
Cela sezona gi pisav dva pati,ednaska protiv Arsenal X2&2+ i sega ..
Toa sto promasija vtoro poluvreme bese vrv !
Nikako da se fatat najmalce 2 talona na den ko @Tomasino [emoji13]
Retki se tie so fakaat dva taloni vo eden den:),jas sigurno ne sum vo niv,iako nekogas iznenaduvam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom