Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за онлајн играње треба да се активира ПС + така?
Diablo 3: Reaper of Soulsdecki da prasam koj igri se interesni za 4ca mi treba internet kafe.. koj igri bi gi igrale najveke isto taka i za 2ca kazete
Планирам да ја купам, ама некако не ми се игра сам, поготово не ваква игра.знам рано е али ако има некој што ја зел новава Monster Hunter и не му е по ќејф па ја трејда или шитка, тука сум.
Ја имам у предвид но не ми е приоритетна, затоа нејќам да ја земам сеа за фул цена, ако успеам сеа со трампа или под цена ако не таму негде март-април, па ќе ја пробаме ко-оп.Планирам да ја купам, ама некако не ми се игра сам, поготово не ваква игра.
Ако планираш да ја зимаш, да ја пукаме заедно, ќе ти дадам PSN да ме аднеш.
не за пс4super e ovaa rocket league za 4ca, nekoja slicna ima li sho znaete.. naprimer kao crash sho bese
Абе да, ама различни се. Оваа е повеќе single player (можно е да грешам, не сум многу информиран) додека другава е повеќе multi player и бара повеќе внимание. После The Division и Destiny ми треба нешто ново што ќе бара константно граиндање и ќе ми одзема многу време.Ја имам у предвид но не ми е приоритетна, затоа нејќам да ја земам сеа за фул цена, ако успеам сеа со трампа или под цена ако не таму негде март-април, па ќе ја пробаме ко-оп.
иначе ова ми е преорднато од денес.
јасно беше дека е капарисана али чекав ривјуата да ми потврдат.
Секако дека се, по многу нешта различни, SOTC не ја споменав за компарација туку дека приоритетот ми е на нејзе, иако до сеа два пати ја имам пројдено али римастеров и дава едно реобновено руво, тоа што можда Last Guardian требаше да претставува... влага во есенцијалните наслови што секој пс4 корисник треба да ги поседува.Абе да, ама различни се. Оваа е повеќе single player (можно е да грешам, не сум многу информиран) додека другава е повеќе multi player и бара повеќе внимание. После The Division и Destiny ми треба нешто ново што ќе бара константно граиндање и ќе ми одзема многу време.
Иначе кога сме за кај single player игри ја и се спремам на God of War да ја зимам, ама ќе почекам уште малце зашто оставам простор да го сменат release date-от.![]()
moze so edno cd na 2 ps4 da se igra?
јас продавам бел 4 ,500 мб 14,900 денSlucajno nekoj od vas da ne prodava PS4?
Највеќе зависи од двелоперот на играта, дали се потрудил да ги внесе командите. Инаку не сум сигурен дали има директна подршка од Мајкрософт нели. Хехехе конкуренција. Има разни 3рд парти програмчиња да го оправеш.Moze lesno da se igra so ps4 kontrolerot na pc?
Ako e lesno i prakticno bi razgledal po net, vaka me mrzi da citam ako e mnogu ebavanje.