PlayStation 4

Дечки ако има некој што менува PS4 со PS3 со моја доплата нека пише, PS3-то има 512 GB меморија, на него 90+ игри некои Демо некои оригинал + 8 на диск, два контролера и кабелче, користен во домашни услови максимално сочуван

Другар зеде PS4 и сака преку сторот да купи некоја игра. Не сум во тек па да прашам дали со обична дебитна картичка од нашиве банки може да се купи игра?[DOUBLEPOST=1518455128][/DOUBLEPOST]@dace@mkd видов убаво си објаснил
Фала

Последно уредено:
PS+ за 90 дена од Галерија , да прашам пошто немам претходно искуство се купува и се внесува кодот?

Ја комплетирав вчера, со се вредно у неа што може да се исполни и сум на мнение прити-мач како и што гласи консензусот, ова е наслов кој лесно влага во колекција есенцијални за пс4ка и над тоа, есенцијални на деценијата... ги протега денешните можности на гејмингот и е тестамент за самиот медиум.
жално и срамно е да не се поседува ова дело од било кој дури и грам интерес што има за акција-авантури.

Децa , сакам да зеам PS4 и гледам шо е разликата меѓу Слим и ПРО , дупло побрз процесор и графика има ПРО али читам дека Сони не дозволува некоја игра да не може да се игра на Слим а може на Про ... и исто за да осетиш голема разлика гледам дека треба да имаш 4К телевизор со ХДР подршка ... па се мислам дали вреди да се плаќа екстра за Про или да си земам Слим , си велам нема да осетам разлика :) Некое мислење и дали сум во право за разликите ?

Децa , сакам да зеам PS4 и гледам шо е разликата меѓу Слим и ПРО , дупло побрз процесор и графика има ПРО али читам дека Сони не дозволува некоја игра да не може да се игра на Слим а може на Про ... и исто за да осетиш голема разлика гледам дека треба да имаш 4К телевизор со ХДР подршка ... па се мислам дали вреди да се плаќа екстра за Про или да си земам Слим , си велам нема да осетам разлика :) Некое мислење и дали сум во право за разликите ?
ako nemas 4k tv nema potreba da zimas pro

ps4\ pro (нов) + fifa 18 + два контролери = 26.990

се исплаќа ?

се исплаќа ?
Таа е цената од прилика само не ми се допаѓа фифа, мај месец е и касно е за купување спортски игри.

се исплаќа ?
Имаш во галерија за 20 000 од 1ТБ и новата игра God of war но со еден контролер. и уште еден да си земиш 23000 ти иди.

Имаш во галерија за 20 000 од 1ТБ и новата игра God of war но со еден контролер. и уште еден да си земиш 23000 ти иди.
Да, прочитав и јас, ама не е pro. Во план сум и 4к tv да земам, таман и за СП. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom