PlayStation 4

eve za toa sto zboruvav deka kolite se kako na slow motion vo gt sport. Smeski zivi ej :pos:
Ова не е пунокрвна ГТ игра, ова е онака за МП мечеви пред се. Додека не дојде ГТ7 не можеме даги споредуваме игрите. Ова е некој нус производ, колку да се исфрли нешто на пазарот ради реда и да ја поттикне претплатата за ПС+. Иако Проџект Карс и Ф1 се далеку подобри симулации.

Здраво дечки, ако има некој што гејма БФ1 или RL нека ме додаде: Styx_HS, досадно станува соло цело време да пукаш xD

Продавам или менувам Tom Clancys the division I Infamous second son

https://www.dailystar.co.uk/tech/ga...game-UPDATES-from-Sony-PlayStation-conference
Ни доаѓа нова игра од Сакер Пунч, креаторите на Инфејмоус Секонд Сон, наречена Духовите на Тсушима, и ќе биде сместена во историскиот период Камакура во 13от век. Кога Кублај Кан решава да ја нападне Јапонија, после освојувањето на Кореја и Кина, се соочува со неколку природни препреки, наречени тајфуни, или камиказе (божји ветер), кои ја спасуваат Јапонија и станува единствената земја која Монголите не успеале да ја освојат.
Повеќе овде https://en.wikipedia.org/wiki/Mongol_invasions_of_Japan

И конечно после 7 години на пролет доаѓа нова тенис игра али графикава изгледа како да е од ПС3...
Ќе има ли лиценци за тенисерите, на пример Џокович, Мареј, Федерер?
И еве нов трејлер за една игра која ќе излезе таму некаде крајот на 2019та :)

Можи да се купат ваучери со бугарски лева од негде освен галерија?

Дали може да се играт со ps4 контролери на pc ? Гледав на google, има нешто ко usb-иња, шо се наплаќа уште 50евра плус рачката, така многу пари ќе ме фатит.

И ако неможе без тоа, која е најдобобар pc џојстик шо е слична на ps4 џојстикот.

Дали може да се играт со ps4 контролери на pc ? Гледав на google, има нешто ко usb-иња, шо се наплаќа уште 50евра плус рачката, така многу пари ќе ме фатит.

И ако неможе без тоа, која е најдобобар pc џојстик шо е слична на ps4 џојстикот.
Имаш ли некоја голема потреба да биде како ПС4 контролер? Зошто не Хбокс 360/ОНЕ котролер,кој е по дифолт подржан на ПЦ, или евентуално Логитех Ф710 како соодветна замена. Многу од игрите пишува прес А или прес В, за да играш, затоа нз колку ќе најдеш котролери со фигури (квадрат, триаголник, круг).

Ако сакаш стриктно пс4 контролер само се инсталира драјвер и џестикот функционира без проблем и со кабел и со блутут. Другата варијанта е како што ти кажаа погоре, Х-бокс контролер ако не ти е гломазен.

Имаш ли некоја голема потреба да биде како ПС4 контролер? Зошто не Хбокс 360/ОНЕ котролер,кој е по дифолт подржан на ПЦ, или евентуално Логитех Ф710 како соодветна замена. Многу од игрите пишува прес А или прес В, за да играш, затоа нз колку ќе најдеш котролери со фигури (квадрат, триаголник, круг).

Навикнат сум на ps, а xbox контролерот ми е многу голем и чуден ми е ко ќе играм. Логитехот изгледа добро и е сличен на ps контролерот, ко шо гледам, па можам тој да го земам.

Навикнат сум на ps, а xbox контролерот ми е многу голем и чуден ми е ко ќе играм. Логитехот изгледа добро и е сличен на ps контролерот, ко шо гледам, па можам тој да го земам.
http://ds4windows.com/
Јас со програмчево го користам поврзан со usb кабел на pc и многу лесно се мести а ако сакаш да го користиш безжично мора да имаш блутут адаптер.

Доколку не ти треба бежичен можеш и Ф310 да си земеш, а кога сме веќе на темата дај кажете некои добри блутут адаптери, јас имам еден одамна купен за 300денари :) ама е срање, во најлоша смисла на зборот, знам дека најдобри се официјалните адаптерчиња, ама ете да се заштеди нешто.

Луѓе да ве прашам дали можам да купам игра преку playstore-ot со Mакедонска картичка ако конзолава е купена од Германија? Исто така зашто фифа 18кава за Aмерички пазар 35 долари , а за Европски е 42е. Има ли некоја фора кај што може да се направи да ја купам по таа цена од 35 долари? Иначе цениве се сеа за Black Friday.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom