Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како да видам колку гига ми е сонито?Кутијата ми се изгуби.![]()
Pa so red. Site se povrzani Toa tie isto kako da prasas koj Lord Of the Rings film da go gleas...Dali da pocnes od posledniot?!Ако може некој да ме посочи која Metal Gear да ја играм?Немам многу време да ги играм сите делови ,се двоумам мегу metal gear solid 4 guns of the patriots или metal gear rising revengeance,или пак да изиграм некоја од HD колекцијата
Ај и овде да прашам како во темата за xbox. Колку пари кошта да се купи чудово и која е разликата меѓу тројка и четворка накратко? Исто колку пари одат игрите во просек? Можи се глупи прашањата, но не сум запознаен речиси со ништо, освен тоа дека единственото искуство со плејстејшн го имав како помал кога одевме на компјутери и игравме фудбали, текени и слични игрици.
Колку пари е нов пс3 а за колку пари се најдува добар на старо ?
А дали новиве игри кои излегуваат секојдневно ќе можат да се играат на тројка или обично ги прават за четворка, нешто слично со компјутериве и перформансите? Што значи строго оригинални игри ќе треба да се купуваат така?
Имам PS3 со 3.55 Firmware(чипуван) и 40 ГБ хард диск и ќе ги молам познавачите на и љубителите на PS3 за совет.
1. Дали постои начин да го зголемам хард дискот затоа што новиве игри сите се над 10 гига па и над 20 гига.
2. Дали треба да го заменам постоечкиот 3.55 фирмвер со понов затоа што гледам дека новиве игри бараат 4.00 + фирмвер и дали воопшто некој во МК може да чипува ПС3 над 3.55?