Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Потполно ме разочара сцената со каснењето на новиот CFW, колку A листа на игри само пропуштив периодов, кога ќе ми текне и Uncharted 3 ќе се појави наскоро. Дефинитивно PS3 е создаден само за оригинали и мултиплеер, за пиратски ствари X360 е подобар избор.

Потполно ме разочара сцената со каснењето на новиот CFW, колку A листа на игри само пропуштив периодов, кога ќе ми текне и Uncharted 3 ќе се појави наскоро. Дефинитивно PS3 е создаден само за оригинали и мултиплеер, за пиратски ствари X360 е подобар избор.

Која црна сцена, сите во судници се. :)

Јави им се на Индонезијциве да побрзаат малку...
http://www.joystiq.com/2011/10/21/report-ps3-jailbreak-second-edition-is-now-circulating-in-ind/

Едно прашање. Дали можам да купувам игри преку пс стор со кредитна картичка

А сега новости од светот на идустриајта за видео игри.

И после огромнта љубов изразена од ИГН кон Uncharted 3 со зборовите „Ова е причината за тоа што играм игри“ и уште поважно со бројката 10, рецензентот од г4тв бесрамно ја оцени играта со 4ка од, внимавајте, максимални 5 поени, нарекувајќи ја со погрдни имиња како „интересна авантура“ која имала „моменти од дејствието кои не водат кон никаде“. Каков ли е овој срам? Или пак имаме случај на љубов за пари?

За повеќе одете на порталот www.vestiodsekade.com.чкљ

Battlefield 3 е на PS store. Заинтересирани ПП.

ЗОШТО ПОРАНО НЕ ГО СООПШТИЈА ОВА ЕА ?!?!?!?!? Ќе имав пари и за ПЦ и за ПС3 да ја земам.. а сеа морам да ја чекам на sale за ПЦ :/ Иначи денес ми стигнала.. сеа чекам петок да дое да се оставам :D

Dali nekoj maze da mi kaze kade mozam da najdam Playstation 3 po moznost vo Skopje ?

Оди во ГТЦ и во која продавница и да влезеш за компјутерски делови имаат и ПС3. Во онаа на почетокот што е ТНТ Маркет ако не се лажам за името, имаа и некој бандел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom