Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Абе имате место за уште еден играч кога купувате игри од PSN?

Другарче е заинтересирано да купува со вас, али не знам како идат процедурите на PSN (XBOX LIVE FOR LIFE TROLOLOLOL)! :)

Речи му да ме контактира. :)

Ja ima na grckiot ps store i e malku skapicka, 69evra ama ako se sobereme 5 dusi pak kje ne fati poevtino.

Нема заинтересирани ? o_O Срам ми е, само јас на френд листа фифа 11 играм :P :)

Тими ќе видам да ти најдам група деновиве :)

Дали се исплаќа да се земе Slim 320GB неотпакуван за 18 000 ? :)

Абе, да не е некој за да ја земеме Siren Blood Curse? јапански хорор, 3 дел и е закон игрица.

Нема заинтересирани ? o_O Срам ми е, само јас на френд листа фифа 11 играм :P :)
Ја пес 2012 секако ќе ја нарачам, ама ако има кворум може да ја пробам и фифата..Ако се собереме 5 души и нема многу скапо да ни излезе.

Ја пес 2012 секако ќе ја нарачам, ама ако има кворум може да ја пробам и фифата..Ако се собереме 5 души и нема многу скапо да ни излезе.

Значи без разлика дали е фифа или пес. Пошто не сум многу упатен во конзоливе и не се разбирам многу, сакате да кажете дека ако ја купите една игра (оригинал/лиценцирана) може да се инсталира на повеќе конзоли а притоа на сите да се игра како лиценцирана копија или? Нели има некоја заштита во врска со тоа зошто сите така би правеле :)
Нели бара ДВД на почеток пред да се пуште?

Значи без разлика дали е фифа или пес. Пошто не сум многу упатен во конзоливе и не се разбирам многу, сакате да кажете дека ако ја купите една игра (оригинал/лиценцирана) може да се инсталира на повеќе конзоли а притоа на сите да се игра како лиценцирана копија или? Нели има некоја заштита во врска со тоа зошто сите така би правеле :)
Нели бара ДВД на почеток пред да се пуште?

Зборуваме за игри кои што се купуваат од PS Store. Тие може да се спуштат на 5 различни конзоли и да се играат истовремено од хард диск.

Зборуваме за игри кои што се купуваат од PS Store. Тие може да се спуштат на 5 различни конзоли и да се играат истовремено од хард диск.

Истовремено да играат и на интернет? Бидејки нели како за на пц, еден сериски за една игра за на еден пц, или со конзолите тој начин подруго функционира?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom