Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

Ја имам таа,вчера цела ноќ ја играв..Пинг-понгот ми е најдобар од таа,стрелањето не е лошо а другите не ме воодушевија нешто.Денеска, утре ќе ги доиспробам тие од демото,да видам дали ќе ми легне некоја.

Ја имам таа,вчера цела ноќ ја играв..Пинг-понгот ми е најдобар од таа,стрелањето не е лошо а другите не ме воодушевија нешто.Денеска, утре ќе ги доиспробам тие од демото,да видам дали ќе ми легне некоја.

Ајде создравје да се служиш. Ако имаш псн, адни ме: Polaris1001

Кој продава ПС 3 нека пише.. кисс :)

FINALLY! Стигна Ф1 2010 од завви. Сеуште не успеав да ја пробам со Г25ката, зафатен сум деновиве. Али важно играта ми стигна :)

Каде има ПС3 кај нас и колку чини? И од каде може да се купуваат игри?:)

Igri mozes od kaj mene nekoi da zemas. PS3 na staro mozes na pazar3 da najdes.

Видов на интернет почна да се продава Heavy Rain: Playstation Move Edition. Знае ли некој нешто повеке за ваквите изданија, може да се играат и со контролерот или само за Move се?

Видов на интернет почна да се продава Heavy Rain: Playstation Move Edition. Знае ли некој нешто повеке за ваквите изданија, може да се играат и со контролерот или само за Move се?
е
Зависи од играта. Хеви Реин може да се игра со обичниот контролер.

Ок штом зависи од играта треба да почекаме да излезе killzone3 и да видиме дали таа ке работи со двата контролера го гледав видеото со move контролерот интересно е, уште поинтересно ке биде кога ке излезе и оној додаток во облик на пиштол :)
(наскоро ке има и hen за psp 3000 па оние што се над 5.03 ке можат да уживаат во даунлоадирање на игрици)

--- надополнето ---

Во Сони Галерија продавниците на ПанЕвропа го имаш Motion Controller - от, тој главниот, по цена од 2.500 ден.
Исто така таму го продаваат и дополнителниот Navigation Controller, по цена од 1.900 ден.
Не сум 100% сигурен, ама мислам дека и едниот и другиот ги продаваат без PlayStation Eye камерата, така да, нејзе дополнително ќе мораш да ја купиш.

Но од друга страна, исто така таму го продаваат и PlayStation Move Starter Pack, кој доаѓа со главниот Motion Controller, со PlayStation Eye камерата и со BluRay диск со 9 демо игри, по цена од 3.800 ден.
Очигледно PlayStation Move Starter Pack - от е истиот за кој TheTimi зборува во неговиот одговор во пост #606.

каде се наоѓа ПанЕвропа?

каде се наоѓа ПанЕвропа?

Нивната продавница во Скопје е спроти седиштето на НЛБ Тутунска Банка во Центар до Рамстор.
Еден човек кој продава PlayStation 3 конзоли и електронски уреди од Сони во подрумот во Беверли Хилс (трговскиот центар во Скопје, а не градот во Калифорнија, САД :D), е дилер на ПанЕвропа.
Повеќе информации за ПанЕвропа, нивните продавници и нивните дилери, можеш да најдеш на официјалниот веб сајт на ПанЕвропа:

http://www.panevropa.com.mk/

да да се сетив и на двете продавници...
само онаа во беверли хилс нема ништо за playstation, еднаш барав кабел за псп за у ТВ

да да се сетив и на двете продавници...
само онаа во беверли хилс нема ништо за playstation, еднаш барав кабел за псп за у ТВ

Зависи кој те услужил.
Таа продавницата во Беверли Хилс е дилер на ПанЕвропа, и продава само тоа што газдата ќе одлучи, а не се и сешто што ќе најдеш во Сони Галерија продавниците на ПанЕвропа, како таа спроти седиштето на НЛБ Тутунска Банка во Центар до Рамстор.

Секогаш зависи од тој/таа кој/која те услужува.
Едно време во продавницата на НИКО Компјутери во подрумот во ГТЦ работеа деца, средношколци, кои беа тапа за се и сешто.
Да не беше фактот дека НИКО се сериозна фирма, а не некои првокласни идиоти, веднаш ќе ги избришев од листа, ќе заборавев дека постојат.
Затоа ти велам, поентата е во тоа кој те услужува.

dali dj hero 2 moze da se igra so obicen ps3 kontroler? , koga ja pustam mi vika PLEASE COONECT WITH A MICROPHONE!!!

EDNO PRASANJE ZA SONY 2 KAKO DA GO POVRZAM NA LCD FUUL HD SO STANDARNIOT KABEL SLIKATA E LOSA VE MOLAM AKO ZNAE NEKOJ DA PISE

па нормално дека ќе е лоша стандардниот кабел ти е композитен џабе тв ти е фул хд, ќе си купиш компонентен и малку ќе ти се подобри сликата (оној со 5 пина а не со 3)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom