Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
dali dj hero 2 moze da se igra so obicen ps3 kontroler? , koga ja pustam mi vika PLEASE COONECT WITH A MICROPHONE!!!
Обичниот PS3 контролер има ли микрофон?

EDNO PRASANJE ZA SONY 2 KAKO DA GO POVRZAM NA LCD FUUL HD SO STANDARNIOT KABEL SLIKATA E LOSA VE MOLAM AKO ZNAE NEKOJ DA PISE
Playstation 2 е стара конзола и нема HD поддршка. Највеќе што можеш да направиш е да го поврзеш со компонентен кабел (плава, зелена, црвена, бела, црвена)

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Филмчиња на ПС3
Мене лично , како љубител на филмови, ми е пријатно изненадување.
Посебно што се наоѓаат постари класици.

Член од
24 април 2008
Мислења
11.114
Поени од реакции
12.697
Филмчиња на ПС3
Мене лично , како љубител на филмови, ми е пријатно изненадување.
Посебно што се наоѓаат постари класици.
Секоја им чест на Сони.
Како напредуваат во последно време, воопшто нема да се изненадам ако ги стигнат и надминат Мајкрософт во продажба на конзоли.

Член од
24 април 2008
Мислења
11.114
Поени од реакции
12.697
...и најверојатно ќе бара 3.5 фирмвер :)
и сигурно ќе бара 3.5 фирмвер :)
поради jailbreak беше одложена
Паметен потег на Сони.
Се разбира, само од гледна точка на Сони.
Па и јас да сум на нивно место би го направил истото.
Се разбира, нема никаква врска со борбата против пиратеријата, туку има врска со остварувањето милионски профити од продажба на видео игри за PlayStation 3.
На крајот на краиштата, огромна е разликата помеѓу профит од оригинална копија, чија што цена се движи од $30 па нагоре, од чија што продажба Сони ќе собере по некој процент профит од секоја продадена копија, и профит од $0 од пиратска копија, додека пиратите прават профити од $5 за пиратска копија.
До душа, ни на пиратите не им оди бизнисот како што им одеше.
Денеска со P2P (torrent, mirc, skype и слично), пиратеријата е во најголемите делови од светот бесплатно достапна за секој кој има добар Интернет.

Така да, од гледна точка на Сони, ова е оправдан и паметен потег.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Ме изнервираа Сони што на psx-scene.com правеа компатибилити листа, поминаа дечкиве 450 (!) пс3 игри, да не лажам, можда за 1 месец, која работи, која не, внатрешен, надворешен, колкава големина се... многу прегледна им беше листата и подобра од оваа што е сега на psjcl.com, а Сони ја тргнаа и ја приложија као доказ у суд за пиратерија, лол. Ама добро, пак може да се најде, хехе.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Да не има некој во план да ја купува Блек Опс? Ако има некој таков веднаш нека ми каже псн да го аднам ако го немам како пријател. Малку е поскапичка од другите игри на сендит и завви али вреди и побеќе од таа цена(45фунти).

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Мислам дека за брзо ќе му падне цената.

Иначе ја ставија ГоВ Колекшн на ПСН, сега барам по форуми да видам дали може да се шерова и да ја земиме исто како Инфемус, ние што останавме на НЕхакнати конзоли.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Ќе видам ако ми останат пари после Блек Опс. А и не ме интересира многу колекцијата, сум ја играл на ПС2 ...

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
што ве предомисли што останавте со НЕхакнати конзоли?
јас искрено сеуште размислувам, не сум толку мн. запознаен со сета таа работа и ова што го читам во форумов фтп сервери префрлање, надворешен хдд, внатрешен... некако ми изгледа мн комплицирано и збунувачки, да не праам муабет за чиповите, 1.0 неработел па апдејт и други работи... сеуште незнам
ке размислам додека да стигне блек опс ама сигурно ја зимам

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
што ве предомисли што останавте со НЕхакнати конзоли?
јас искрено сеуште размислувам, не сум толку мн. запознаен со сета таа работа и ова што го читам во форумов фтп сервери префрлање, надворешен хдд, внатрешен... некако ми изгледа мн комплицирано и збунувачки, да не праам муабет за чиповите, 1.0 неработел па апдејт и други работи... сеуште незнам
ке размислам додека да стигне блек опс ама сигурно ја зимам
Ништо мене не ме предомисли да останам со нехакната конзола, не ни ми беше на крај памет да ја хакнам кога излезе jailbreaker. Не ја хакнувам бидејќи нема да можам да одам онлајн подоцна. Пример ќе си ја хакнеш и што ќе ти е игра како Блек Опс без мултиплеер и без co-op зомби онлајн со 3 пријатели. Добиваш само 50%, а некогаш и помалку од целата игра (ова е за игрите како Блек Опс, МоХ, Килзоне ... игри што не се интересни без онлајн). Потоа со хакната конзола ја губиш можноста за ПСН, нема да можеш да аднуваш пријатели, да одиш на ПС стор да купуваш ДЛЦ, игри, теми, аватари, ХД видеа, Демо игри ... Се на се хакната конзола е дупло поголем напор бидејќи треба да ја хакнуваш потоа да снимаш и далнлодираш игри и плус губиш голем процент од можностите што ги нуди конзолата. Па така зимај си нова конзола, почекај месец дена да ти поевтини БО и потоа земи ја да убиваме малку зомбисс заедно.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
ОК можам да потврдам дека GoW Collection може да се шерова до 5 конзоли.

Исто како што ја зедовме Инфејмоус летово, можеме да ги земеме ГоВ1 и ГоВ2 . Бидејќи ПСН картичкете се малце поскапи, играта ќе не кошта некаде 36$.

Значи некаде по 370 денари ќе плати секој. Јас и Сезнајко веќе сме за, ако има уште некој, ПП.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
па нели можело формат нешто после хакната козола и пак без проблем онлајн?

Kajgana Shop

На врв Bottom