Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.384
Поени од реакции
1.985
Ја имам таа,вчера цела ноќ ја играв..Пинг-понгот ми е најдобар од таа,стрелањето не е лошо а другите не ме воодушевија нешто.Денеска, утре ќе ги доиспробам тие од демото,да видам дали ќе ми легне некоја.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Ја имам таа,вчера цела ноќ ја играв..Пинг-понгот ми е најдобар од таа,стрелањето не е лошо а другите не ме воодушевија нешто.Денеска, утре ќе ги доиспробам тие од демото,да видам дали ќе ми легне некоја.
Ајде создравје да се служиш. Ако имаш псн, адни ме: Polaris1001

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
Кој продава ПС 3 нека пише.. кисс :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
FINALLY! Стигна Ф1 2010 од завви. Сеуште не успеав да ја пробам со Г25ката, зафатен сум деновиве. Али важно играта ми стигна :)

Член од
6 април 2010
Мислења
101
Поени од реакции
8
Каде има ПС3 кај нас и колку чини? И од каде може да се купуваат игри?:)

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Igri mozes od kaj mene nekoi da zemas. PS3 na staro mozes na pazar3 da najdes.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
Видов на интернет почна да се продава Heavy Rain: Playstation Move Edition. Знае ли некој нешто повеке за ваквите изданија, може да се играат и со контролерот или само за Move се?

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Видов на интернет почна да се продава Heavy Rain: Playstation Move Edition. Знае ли некој нешто повеке за ваквите изданија, може да се играат и со контролерот или само за Move се?
е
Зависи од играта. Хеви Реин може да се игра со обичниот контролер.

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
Ок штом зависи од играта треба да почекаме да излезе killzone3 и да видиме дали таа ке работи со двата контролера го гледав видеото со move контролерот интересно е, уште поинтересно ке биде кога ке излезе и оној додаток во облик на пиштол :)
(наскоро ке има и hen за psp 3000 па оние што се над 5.03 ке можат да уживаат во даунлоадирање на игрици)

--- надополнето ---

Во Сони Галерија продавниците на ПанЕвропа го имаш Motion Controller - от, тој главниот, по цена од 2.500 ден.
Исто така таму го продаваат и дополнителниот Navigation Controller, по цена од 1.900 ден.
Не сум 100% сигурен, ама мислам дека и едниот и другиот ги продаваат без PlayStation Eye камерата, така да, нејзе дополнително ќе мораш да ја купиш.

Но од друга страна, исто така таму го продаваат и PlayStation Move Starter Pack, кој доаѓа со главниот Motion Controller, со PlayStation Eye камерата и со BluRay диск со 9 демо игри, по цена од 3.800 ден.
Очигледно PlayStation Move Starter Pack - от е истиот за кој TheTimi зборува во неговиот одговор во пост #606.
каде се наоѓа ПанЕвропа?

Член од
24 април 2008
Мислења
11.115
Поени од реакции
12.697
каде се наоѓа ПанЕвропа?
Нивната продавница во Скопје е спроти седиштето на НЛБ Тутунска Банка во Центар до Рамстор.
Еден човек кој продава PlayStation 3 конзоли и електронски уреди од Сони во подрумот во Беверли Хилс (трговскиот центар во Скопје, а не градот во Калифорнија, САД :D), е дилер на ПанЕвропа.
Повеќе информации за ПанЕвропа, нивните продавници и нивните дилери, можеш да најдеш на официјалниот веб сајт на ПанЕвропа:

http://www.panevropa.com.mk/

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
да да се сетив и на двете продавници...
само онаа во беверли хилс нема ништо за playstation, еднаш барав кабел за псп за у ТВ

Член од
24 април 2008
Мислења
11.115
Поени од реакции
12.697
да да се сетив и на двете продавници...
само онаа во беверли хилс нема ништо за playstation, еднаш барав кабел за псп за у ТВ
Зависи кој те услужил.
Таа продавницата во Беверли Хилс е дилер на ПанЕвропа, и продава само тоа што газдата ќе одлучи, а не се и сешто што ќе најдеш во Сони Галерија продавниците на ПанЕвропа, како таа спроти седиштето на НЛБ Тутунска Банка во Центар до Рамстор.

Секогаш зависи од тој/таа кој/која те услужува.
Едно време во продавницата на НИКО Компјутери во подрумот во ГТЦ работеа деца, средношколци, кои беа тапа за се и сешто.
Да не беше фактот дека НИКО се сериозна фирма, а не некои првокласни идиоти, веднаш ќе ги избришев од листа, ќе заборавев дека постојат.
Затоа ти велам, поентата е во тоа кој те услужува.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
dali dj hero 2 moze da se igra so obicen ps3 kontroler? , koga ja pustam mi vika PLEASE COONECT WITH A MICROPHONE!!!

Член од
10 ноември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
1
EDNO PRASANJE ZA SONY 2 KAKO DA GO POVRZAM NA LCD FUUL HD SO STANDARNIOT KABEL SLIKATA E LOSA VE MOLAM AKO ZNAE NEKOJ DA PISE

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
па нормално дека ќе е лоша стандардниот кабел ти е композитен џабе тв ти е фул хд, ќе си купиш компонентен и малку ќе ти се подобри сликата (оној со 5 пина а не со 3)

Kajgana Shop

На врв Bottom