Playstation 3

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
И варго, импресии? Responsive? Планираш да го купиш (онлајн, кај нас сигурно е изгор :) ) ??

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Конвертор за струја по се изгледа ќе треба пошто ми рекоа дека на него пишувало 110 W, и исто така пишувало region 1..Ама ако е само тоа,не е проблем ќе земам еден конвертор за струја и готово а за регионот нема веза,секако само за игри ќе го користам..А доста поефтин ќе ми испадне од америка да ми го донесат
Чудно, на моето пишува 110-240V, а и кога планирав да земам од Америка Ps3 истражував на нет и сите викаа дека напајањето на PS3 е "dual voltage".

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.384
Поени од реакции
1.985
Чудно, на моето пишува 110-240V, а и кога планирав да земам од Америка Ps3 истражував на нет и сите викаа дека напајањето на PS3 е "dual voltage".
Можеби така било со постарите модели. Ти американско ли користиш?

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
И варго, импресии? Responsive? Планираш да го купиш (онлајн, кај нас сигурно е изгор :) ) ??
Не е изгор скапо, што ти е. 3800 ден-камера, контролер и 9демо игри. Sub контролерот е 1800 или така нешто.

Член од
24 април 2008
Мислења
11.114
Поени од реакции
12.697
Во Сони Галерија продавниците на ПанЕвропа го имаш Motion Controller - от, тој главниот, по цена од 2.500 ден.
Исто така таму го продаваат и дополнителниот Navigation Controller, по цена од 1.900 ден.
Не сум 100% сигурен, ама мислам дека и едниот и другиот ги продаваат без PlayStation Eye камерата, така да, нејзе дополнително ќе мораш да ја купиш.

Но од друга страна, исто така таму го продаваат и PlayStation Move Starter Pack, кој доаѓа со главниот Motion Controller, со PlayStation Eye камерата и со BluRay диск со 9 демо игри, по цена од 3.800 ден.
Очигледно PlayStation Move Starter Pack - от е истиот за кој TheTimi зборува во неговиот одговор во пост #606.

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
Iznenaduvacki isti se cenite kaj nas i vo stranstvo duri i malce poevtini......i da planiram dva da zemam za nekoj mesec zs sega nekako mi e tesno so pari i onaka veke si imam kamera moze i resident evil 5 gold edition i sport champions da gi zemam......so drugi zborovi za nova godina ke bidam dobro opremen....hahahaha

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Продавам PES 2010 , ако е некој заинтерењсиран нека ми пише пораче , Pozzz

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.384
Поени од реакции
1.985
Лапнав ја една 320-ка со "move",вечер ќе ја испробам :vozbud:

Кажујте некоја добра игра за со "move" да се игра,нешто кај што се користат мачеви,ова,она,да може мувот да се искористи

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Само да потрврдам дека игрите нарачани од zavvi.com , стигаат .
Се регистрирав со картичка за интернет купување од Стопанска Банка , а нарачката ми стигна за 8 работни дена после праќањето.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Пичка им мајчина. Мене играта ми е пратена на 22ри Октомври, сеуште не е стигната. Ај можеби утре ќе стигне....

Kajgana Shop

На врв Bottom