Vargo _online
プレイステーション3
- Член од
- 1 мај 2010
- Мислења
- 492
- Поени од реакции
- 59
neznam vidi im na facebook
Чудно, на моето пишува 110-240V, а и кога планирав да земам од Америка Ps3 истражував на нет и сите викаа дека напајањето на PS3 е "dual voltage".Конвертор за струја по се изгледа ќе треба пошто ми рекоа дека на него пишувало 110 W, и исто така пишувало region 1..Ама ако е само тоа,не е проблем ќе земам еден конвертор за струја и готово а за регионот нема веза,секако само за игри ќе го користам..А доста поефтин ќе ми испадне од америка да ми го донесат
Можеби така било со постарите модели. Ти американско ли користиш?Чудно, на моето пишува 110-240V, а и кога планирав да земам од Америка Ps3 истражував на нет и сите викаа дека напајањето на PS3 е "dual voltage".
Њет, од тука купено слим 250гбМожеби така било со постарите модели. Ти американско ли користиш?
Не е изгор скапо, што ти е. 3800 ден-камера, контролер и 9демо игри. Sub контролерот е 1800 или така нешто.И варго, импресии? Responsive? Планираш да го купиш (онлајн, кај нас сигурно е изгор) ??
Во Сони Галерија продавниците на ПанЕвропа го имаш Motion Controller - от, тој главниот, по цена од 2.500 ден.И варго, импресии? Responsive? Планираш да го купиш (онлајн, кај нас сигурно е изгор) ??
Друже тебе нешто да не ти бил Антонио "cyx" Данаиловски ? хах колку си личите самоИ ја се размавав на тоа ПингПонгот и закон е еве ви клипче да си се смеетеjea: ......
......
Iznenaduvacki isti se cenite kaj nas i vo stranstvo duri i malce poevtini......i da planiram dva da zemam za nekoj mesec zs sega nekako mi e tesno so pari i onaka veke si imam kamera moze i resident evil 5 gold edition i sport champions da gi zemam......so drugi zborovi za nova godina ke bidam dobro opremen....hahahahaИ варго, импресии? Responsive? Планираш да го купиш (онлајн, кај нас сигурно е изгор) ??
LOL , One more turnПичка им мајчина. Мене играта ми е пратена на 22ри Октомври, сеуште не е стигната. Ај можеби утре ќе стигне....