Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
И варго, импресии? Responsive? Планираш да го купиш (онлајн, кај нас сигурно е изгор :) ) ??

Конвертор за струја по се изгледа ќе треба пошто ми рекоа дека на него пишувало 110 W, и исто така пишувало region 1..Ама ако е само тоа,не е проблем ќе земам еден конвертор за струја и готово а за регионот нема веза,секако само за игри ќе го користам..А доста поефтин ќе ми испадне од америка да ми го донесат

Чудно, на моето пишува 110-240V, а и кога планирав да земам од Америка Ps3 истражував на нет и сите викаа дека напајањето на PS3 е "dual voltage".

Чудно, на моето пишува 110-240V, а и кога планирав да земам од Америка Ps3 истражував на нет и сите викаа дека напајањето на PS3 е "dual voltage".

Можеби така било со постарите модели. Ти американско ли користиш?

И варго, импресии? Responsive? Планираш да го купиш (онлајн, кај нас сигурно е изгор :) ) ??
Не е изгор скапо, што ти е. 3800 ден-камера, контролер и 9демо игри. Sub контролерот е 1800 или така нешто.

Во Сони Галерија продавниците на ПанЕвропа го имаш Motion Controller - от, тој главниот, по цена од 2.500 ден.
Исто така таму го продаваат и дополнителниот Navigation Controller, по цена од 1.900 ден.
Не сум 100% сигурен, ама мислам дека и едниот и другиот ги продаваат без PlayStation Eye камерата, така да, нејзе дополнително ќе мораш да ја купиш.

Но од друга страна, исто така таму го продаваат и PlayStation Move Starter Pack, кој доаѓа со главниот Motion Controller, со PlayStation Eye камерата и со BluRay диск со 9 демо игри, по цена од 3.800 ден.
Очигледно PlayStation Move Starter Pack - от е истиот за кој TheTimi зборува во неговиот одговор во пост #606.

Iznenaduvacki isti se cenite kaj nas i vo stranstvo duri i malce poevtini......i da planiram dva da zemam za nekoj mesec zs sega nekako mi e tesno so pari i onaka veke si imam kamera moze i resident evil 5 gold edition i sport champions da gi zemam......so drugi zborovi za nova godina ke bidam dobro opremen....hahahaha

Продавам PES 2010 , ако е некој заинтерењсиран нека ми пише пораче , Pozzz

Лапнав ја една 320-ка со "move",вечер ќе ја испробам :vozbud:

Кажујте некоја добра игра за со "move" да се игра,нешто кај што се користат мачеви,ова,она,да може мувот да се искористи

Само да потрврдам дека игрите нарачани од zavvi.com , стигаат .
Се регистрирав со картичка за интернет купување од Стопанска Банка , а нарачката ми стигна за 8 работни дена после праќањето.

Пичка им мајчина. Мене играта ми е пратена на 22ри Октомври, сеуште не е стигната. Ај можеби утре ќе стигне....

Пичка им мајчина. Мене играта ми е пратена на 22ри Октомври, сеуште не е стигната. Ај можеби утре ќе стигне....

LOL , One more turn :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom