Vargo _online
プレイステーション3
- Член од
- 1 мај 2010
- Мислења
- 493
- Поени од реакции
- 60
neznam vidi im na facebook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конвертор за струја по се изгледа ќе треба пошто ми рекоа дека на него пишувало 110 W, и исто така пишувало region 1..Ама ако е само тоа,не е проблем ќе земам еден конвертор за струја и готово а за регионот нема веза,секако само за игри ќе го користам..А доста поефтин ќе ми испадне од америка да ми го донесат
Чудно, на моето пишува 110-240V, а и кога планирав да земам од Америка Ps3 истражував на нет и сите викаа дека напајањето на PS3 е "dual voltage".
Можеби така било со постарите модели. Ти американско ли користиш?
Не е изгор скапо, што ти е. 3800 ден-камера, контролер и 9демо игри. Sub контролерот е 1800 или така нешто.И варго, импресии? Responsive? Планираш да го купиш (онлајн, кај нас сигурно е изгор) ??
И варго, импресии? Responsive? Планираш да го купиш (онлајн, кај нас сигурно е изгор) ??
И ја се размавав на тоа ПингПонгот и закон е еве ви клипче да си се смеетеjea: ......
......
И варго, импресии? Responsive? Планираш да го купиш (онлајн, кај нас сигурно е изгор) ??
Пичка им мајчина. Мене играта ми е пратена на 22ри Октомври, сеуште не е стигната. Ај можеби утре ќе стигне....