- Член од
- 25 јануари 2005
- Мислења
- 5.274
- Поени од реакции
- 4.158
дечки некој да знај нешто во врска со мојот проблем?? на претходната страница најдолу имам пост пишано,ако знај некој ако сака да поможи![]()
Колку што гледам до windows-от ти е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дечки некој да знај нешто во врска со мојот проблем?? на претходната страница најдолу имам пост пишано,ако знај некој ако сака да поможи![]()
има начин то да се попрај нешто или реинстал ПЦ ?
A ja igral nekoj dosea 1 na 1 ili 2 na 2 so drugari(ili nepoznanici)? Poso od ko pamtam nepodnosliva e protiv ai da igras Pes za razlika od fifata koja e nepodnosliva protiv drugo covechko sushtestvo da ja igras...
Чекам да излезе ФИФА па да ја пробам за прв пат. Ако и таа не ми се допаѓа, тогаш што да правам ќе се вратам на ПЕС 2013.
Може во пп да ми пуштиш линк од пачот ?Веќе се вративСо најновиот пач на ПесЕдит, ги има сите трансфери од септември, има и аргентинска лига, бразил 1 и 2, турција, грција, русија, швајцарија, графиката е перфектна
Почнав со Зенит мастер лига.
Fantasticno cista 10ka e novava pes 2013!!
da gi sporeduvas PES i FIFA e isto kako Cockta i Coca Cola... daj ne zamarajte vise ziti se so uzas igra kako FIFA.. isiot gameplay od 2000 do 2012..UZAS
пес 2012 е феноменална..... odbranata se igra so 2 kopcinja na R2 .. se postavuvas vo stav, i toa e dobro a ne samo drzenje X ....
a vie sto pisuvate protiv pes.. ste najgolem uzas..t.s sto igrate debilna igra kako FIFA za amerikanci napravena debilno glupava LESNA ednostavna ..uzas od igra e toa be
se znae... SAMO MASTERITE IGRAAT PES ...