Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
Аааа со ова сакаше да се пофалиш дека сите првотимци ти се над 80 overall хехе
Иначе третиот голман на Џенова има 17 години а има 81 overall иначе се вика Perin..
Аааа со ова сакаше да се пофалиш дека сите првотимци ти се над 80 overall хехе
На коцка-шутМомци како се мести она, дали да ми биде пример LB или LWB, или пак LWF или SS, т.е Select Role, вака знам се викаше на шеската и се местеше на круг, на оваа ич не можам да најдам каде се мести тоа. Ај хелп.
Па ќе идеш со стрелката над играчот и ќе стиснеш тоа X-плавото и ќе ти излезе мени со 3 опции,и таму првата е Select RoleМомци како се мести она, дали да ми биде пример LB или LWB, или пак LWF или SS, т.е Select Role, вака знам се викаше на шеската и се местеше на круг, на оваа ич не можам да најдам каде се мести тоа. Ај хелп.
SWY7-HTUN-3YF5-CD4D-W3AFJA simnav igrava i sea mi bara CD KEY!!!
Moze li nekoj da mi go dade t.e da go napice ve molam pomos:|??????
Друше, пробај со Task Manager да видиш некој процес да не ти зафаќа многу од процесорот...и мене на почетокот ми сецкаше ПЕС2011...слична конфигурација имам и јас...кога во таск менаџерот видов дека НЕРО ХОУМ ми зима некаде 40-50% од процесорот...го средив тоа...и сеа иде како подмачканаџабе е шо да правам со оваа мочана конфигурација
DUal-COre 2.8 , GeForce 8400 GS i 2 gb ram
ПЕС ПА СЕЦКА На LOW ем тоа Нема друго чааре освен нова графичка да си купам да ти ебам и Игратааа
Види 1-2 страни наназад и мислам дека има објаснување( дека пишува што треба за играта)Fala ti mnogu bratce! Eve ja pocna da se instalira
A ako mi secka PC-vo ide na majstor i se pojacuva do daska
a inace da ne znaes so bara(Ram i Graficka)
Iam ram 2 giga valjda ke mi ja fati???
uste ednas fala ti mnogu
Еве го мојот прв избор за Манчестер:Види 1-2 страни наназад и мислам дека има објаснување( дека пишува што треба за играта)
Друже реинсталирај го.Не ти е слаба конфигурацијата (барем не за играва).Веројатно имаш 1 тон вируси кој ти го преокупираат процесорот и затоа ти сецка.џабе е шо да правам со оваа мочана конфигурација
DUal-COre 2.8 , GeForce 8400 GS i 2 gb ram
ПЕС ПА СЕЦКА На LOW ем тоа Нема друго чааре освен нова графичка да си купам да ти ебам и Игратааа
Трансвери, аблеми, имиња на клубовите и сл.За трансферите нови ти е?
Пиши кога ке го симнеш фиксот.. поззГо снимив 0,3 и се си е оригинал, тимови, и разни глупости. Ама трансферите се како играва кога е обична. Каморанези, Диего и компанија се у Јуве. WTF!?
Чекам Fix-от да го симнам и снимам па да видам што како ќе биде.