Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
Јас сликав и после у Paint CTRL + V и црна слика ми излегува..! хелппппппп што побрзоо
Јас сликав и после у Paint CTRL + V и црна слика ми излегува..! хелппппппп што побрзоо
Имаш Windows 7 зато е така. Сликата намалија во прозорче со alt+tab и после мани printscreen и оди во Paint:wink:Јас сликав и после у Paint CTRL + V и црна слика ми излегува..! хелппппппп што побрзоо
Абе сите ми се Good само Рамот OK ... !оди во пес settings>specifications>GPu i VRAM треба тие 2 да ти се good
доколку не се треба да инсталираш драјвери за графичка ке ги најдес на
http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk намести таму кој ти е графичка кој опреативрен ти е и инсталирај
Фалаааа си !Имаш Windows 7 зато е така. Сликата намалија во прозорче со alt+tab и после мани printscreen и оди во Paint:wink:
Имаш вируси.Подобро реинсталирај.Абе сите ми се Good само Рамот OK ... !
Што е проблемот со мојот компјутер ?!?!
Сите спецификации Good и пак сецка ?? На LOW
Pes da reinstaliram ?Имаш вируси.Подобро реинсталирај.
џабе мамицата да му га ебам инсталирав новите драјвери пак заебава Исто си е...Пробај инсталирај најнови драјвери за графичката и ке ти работи без проблем.
која графичка и процесор имаш и колку рам?џабе мамицата да му га ебам инсталирав новите драјвери пак заебава Исто си е...
Dual-Core 2.8 Ghzкоја графичка и процесор имаш и колку рам?