Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инаку не знам шо е работава Руни абе цела сезона тоа стрелката му е надолу, буквално цела сезона за секој натпревар, виолетова му е 
Море ќе ја совладам играва маме ќе и ебам. Засега потешко оди и паѓаат нервози ама ако....Инаку не знам шо е работава Руни абе цела сезона тоа стрелката му е надолу, буквално цела сезона за секој натпревар, виолетова му е
![]()
Некој пач асален има излезено?!
Кога стрелката му е виолетова го ставаш да игра? или не..?
. Добро бе луѓе како играте во одбрана, како одземате топки....?
Ова ми е најглупа ПЕС од сите ,ми се чини дека има најглупава вештачка интелигенција во играва и криво ми е што ги избришав 9-та и 10-та
.Да можев да снимам што се случува во тек на сезона на Become A Legend ке ви покажев,никој не трча по топка кога ке ја избијат,или кога топката е пред твој играч сите твои стојат и ке дојде некој од нивните и ти дава некој regular shit безвезе гол и се нервираш фенси онака нели..........и обавезно ти прават секој напад на било кој играч клизач и фаул и не се свири никако......
МалерДа си искажам нервоза нелиОва ми е најглупа ПЕС од сите ,ми се чини дека има најглупава вештачка интелигенција во играва и криво ми е што ги избришав 9-та и 10-та
.Да можев да снимам што се случува во тек на сезона на Become A Legend ке ви покажев,никој не трча по топка кога ке ја избијат,или кога топката е пред твој играч сите твои стојат и ке дојде некој од нивните и ти дава некој regular shit безвезе гол и се нервираш фенси онака нели..........и обавезно ти прават секој напад на било кој играч клизач и фаул и не се свири никако......

Користам пач и сее Ок со трансвери дресови фудбали и др работи ама само Боатенг нее во Милан ??? А во трансвер неможам да го најдам неговиот клуб. Помош ве молам.........
На LOW ем тоа
Нема друго чааре освен нова графичка да си купам да ти ебам и Игратааа