PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199

Мај дрим тим :) (наместо Анита ми игра Ван Дер Вил, ама ми се повреди :( )

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.970
Поени од реакции
7.101
Море ќе ја совладам играва маме ќе и ебам. Засега потешко оди и паѓаат нервози ама ако.... :) Инаку не знам шо е работава Руни абе цела сезона тоа стрелката му е надолу, буквално цела сезона за секој натпревар, виолетова му е :(

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Море ќе ја совладам играва маме ќе и ебам. Засега потешко оди и паѓаат нервози ама ако.... :) Инаку не знам шо е работава Руни абе цела сезона тоа стрелката му е надолу, буквално цела сезона за секој натпревар, виолетова му е :(
Кога стрелката му е виолетова го ставаш да игра? или не..?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.970
Поени од реакции
7.101
Кога стрелката му е виолетова го ставаш да игра? или не..?
Па претежно не ама го ставам за замена во 60-70 мин. Еве сега почнав 3 сезона, значи нерви искинав еј!!! Играв квалификации за ЛШ против Бриж. Дома првата одвај некако тепав 1-0. На гости абе само што почна 2 мин. одма 1-0 ништо од чувањето резултат. После мачи се труди се да организираш напад, не бре брате одма ко волци се собираат околу тебе по 2-3 и ти ја земаат топката совршено без фаул. Противничките играчи скоро и да не користат клизачи едноставно доаѓаат до тебе и пошто се дупло посилни ти ја земаат топката ти се чини овај твојот е ко некое мало дете, а не играч од типот на Руни, Валенсија, Хамшик, Флечер... Одбраната пак е приказна за себе. Овие нивните напаѓачи какви топки проигруваат тоа е чудо едно. Твоиве дефанзивци ко публика, ко од мак. репрезентација да се :pos:. Добро бе луѓе како играте во одбрана, како одземате топки....?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
За одбрана земи играчи со повеќе од 85 defence. Како тој младинецот Палмери (така нешто) и ќе видиш одбрана. иначе дај стај го твојот тим да го видиме и да ти кажам како да направиш топ тим ;) :) !

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.907
Поени од реакции
726
Да си искажам нервоза нели :) Ова ми е најглупа ПЕС од сите ,ми се чини дека има најглупава вештачка интелигенција во играва и криво ми е што ги избришав 9-та и 10-та :( .Да можев да снимам што се случува во тек на сезона на Become A Legend ке ви покажев,никој не трча по топка кога ке ја избијат,или кога топката е пред твој играч сите твои стојат и ке дојде некој од нивните и ти дава некој regular shit безвезе гол и се нервираш фенси онака нели..........и обавезно ти прават секој напад на било кој играч клизач и фаул и не се свири никако......

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Одвај тепав финале ЛШ Топ... Милан 1 - 0 Ман. Јун. ....... Шанси 20(15) - 5(2) ??? :) Малер

--- надополнето ---

Да си искажам нервоза нели :) Ова ми е најглупа ПЕС од сите ,ми се чини дека има најглупава вештачка интелигенција во играва и криво ми е што ги избришав 9-та и 10-та :( .Да можев да снимам што се случува во тек на сезона на Become A Legend ке ви покажев,никој не трча по топка кога ке ја избијат,или кога топката е пред твој играч сите твои стојат и ке дојде некој од нивните и ти дава некој regular shit безвезе гол и се нервираш фенси онака нели..........и обавезно ти прават секој напад на било кој играч клизач и фаул и не се свири никако......
Го почитувам твоето мислење ама .........

Играва е најдобра бро, Можда ти е до пачот што тие глуости ти ги прават играите .... Кај мене секој играч трча и пожива игра немам играно. И има напредок во фаулите ме клизаат суди замене и занив за тоа сум сега задоволен, и др работи. Во 10-ката се нервирав највеке на судиите. :)

--- надополнето ---

И другари Боатенг како да си го земам од Портсмунт :) Користам пач и сее Ок со трансвери дресови фудбали и др работи ама само Боатенг нее во Милан ??? А во трансвер неможам да го најдам неговиот клуб. Помош ве молам.........

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

New Features #0.3

* Added all 'DLC players' and fixed names and incorrect squad numbers for Premier League, Ligue 1, Eredivisie, Serie A, La Liga, Bundesliga and around half of Other Teams Europe
* Added all 'DLC kits' (new kits for more than 50 licensed teams including the England national team and Villarreal)
* Added correct locations for the unlicensed teams in the team selection screens
* Added missing teams to CL mode (Arsenal, Chelsea, Schalke) and added Copa Libertadores teams to other game modes
* Compatible with DLC 1.01 (also includes it)
* Complete kits and kit configurations for European unlicensed National Teams, also for a few African (Austria, Belgium, Bosnia, Bulgaria, Denmark, Finland, Hungary, Israel, Montenegro, Norway, Poland, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Switzerland, Ukraine, Wales; Algeria, Angola, Cameroon, Egypt)
* Full PSD Stats for Premier League, Ligue 1, Eredivisie, Bundesliga and La Liga
* ML sponsors: real companies for ML sponsors
* New faces (Aduriz, Ba, Bargfrede, Benaglio, Bender, Carroll, Castro, Contento, De Gea, Delpierre, Derdiyok, Gonalons, Großkreutz, Hazard, J. Hernandez, Holtby, Höwedes, Hummels, Ibisevic, J. Jones, K. Jones, Kolarov, Koscielny, Luiz Gustavo, Pitroipa, Pogrebnyak, Renato, Riether, Reinartz, Renato Augusto, Reus, Salihovic, Schmelzer, Schürrle, Storari, Subotic, Valdez, Wesley)
* New adboards for all stadiums
* New kits (Bolton, Chelsea, Newcastle, Hoffenheim, Stuttgart)
* New song (The Kids Don't Stand A Chance (Miike Snow Remix) – Vampire Weekend)
* Relinked a lot faces (Ayala, Alfonso Alves, Altidore, Beckham, Donovan, Earnshaw, Emerson, F. Insúa, Franco, Geovanni, B. Jones, Juninho, A. Koné, Kurányi, Ljungberg, Morientes, Odonkor, Ono, Pirès, Ochoa, Ricardo Oliveira, Osorio, Rivaldo, Torrado, Vennegoor of Hesselink)
* Updated a few National Teams' squads (England, France, Italy, Netherlands, Portugal, Argentina, Brazil)

DOWNLOAD
Part 1: http://ul.to/1rzit3
Part 2: http://ul.to/wb9oog
Part 3: http://ul.to/jnh514
Part 4: http://ul.to/w5m54s
Part 5 (fix): http://ul.to/bogcv2

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
^ Vicko The Maced

- Нов е пачов. Го имаш разработено ? И дали Боатенг го има во Милан .............. ?

Член од
8 октомври 2010
Мислења
32
Поени од реакции
0
xaxa пачот е од песедит не го тој изработил.. иначе го има боатенг во милан.. позз

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
џабе е шо да правам со оваа мочана конфигурација
DUal-COre 2.8 , GeForce 8400 GS i 2 gb ram
ПЕС ПА СЕЦКА :mad: На LOW ем тоа :mad: Нема друго чааре освен нова графичка да си купам да ти ебам и Игратааа :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom