PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Еве го мојот прв избор за Манчестер:

--------------------------------ВДС---------------------------------

Мика Ричардс------Видиќ---------Фердинанд------------Евра

-----------------------Флечер------------------------------------

Валенсија--------------Хамшик----------------------Нани

-------------Суарез-------------Руни-------------------------

Ајде да чујам предлози тактики?

Резерви:

Рафаел, Смалинг, Еванс, Фабио, Керик, Андерсон, Гибсон, Агбонлахор, Хернандез.
Трета сезона си така? епа ако сум во право Евра има 32 години, шитни го. Стај го Мика лево а Рафаел десен бек (детето е :zver:)

--- надополнето ---

Трансвери, аблеми, имиња на клубовите и сл.
Дај тогаш линк и јас да го симнам...

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Друше, пробај со Task Manager да видиш некој процес да не ти зафаќа многу од процесорот...и мене на почетокот ми сецкаше ПЕС2011...слична конфигурација имам и јас...кога во таск менаџерот видов дека НЕРО ХОУМ ми зима некаде 40-50% од процесорот...го средив тоа...и сеа иде како подмачкана :)
Брате Сите процеси ги гасам !!!
НЕ Е ФИНТАТА ПРОЦЕСОТ НЕШ ДРУГО Е УТре одам на мајстор и ќе видам што не е уред со компјутеров.
ПЕС 2010 траже исти компјутер се играше на HIGH без да сецка...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.970
Поени од реакции
7.101
Трета сезона си така? епа ако сум во право Евра има 32 години, шитни го. Стај го Мика лево а Рафаел десен бек (детето е :zver:)

.

Абе еве и да направам така, не е то то. Еве и последно време не го играм Фердинанд некако спор ми е место него Смалинг го ставам ама мене друго ме нервира. Тоа што противничките играчи премногу дооообро проигруваат низ мојата одбрана. Скоро сите примени голови ми се на тој начин. Моите дефанзивци летаат многу лесно и овај противничкиот оп со перфектен пас проигрува во празно и доаѓа друг ми стегнува гол. Инаку за воздужни дуели ок е повеќето ги добивам, тоа повеќе зависи од играчите ама кога се бранам позиционо отров е...

И како се обидувате да одземете топка? Јас како што знам си држам на кратко подавање, понекогаш плус и на спринт и со стрелките го насочувам играчот...Вие???

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
Сите стават па ајде и јас да го ставам мојот состав
157n4tw.jpg

И ако може да препорачате некој централен бек на местото на Вермален, 2014 година сум

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Пиши кога ке го симнеш фиксот.. позз
Со фиксот е ок. Само некои младинци шо беа у ДЛЦ сеа ги нема. Кај јуве Џиандонато и слични ги нема. Али најважните играчи се таму каде што треба.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
Сантон е многу добар како централен. Пробај го наместо Вермален...
Еии браво,на тоа не ни помислив така ми стои Сантон во резервите а Вермален премногу плата ми зима така да ќе го продадам.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.849
Поени од реакции
2.729

--- надополнето ---

Дај тогаш линк и јас да го симнам...
Го неам, затоа и побарав тука...

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Еии браво,на тоа не ни помислив така ми стои Сантон во резервите а Вермален премногу плата ми зима така да ќе го продадам.
Абе многу сум паметен за овие работи :baeh:

Иначе дајте некој предлог со кој тим да почнам сезона... благодарам однапред

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Како се шутира?Кога и да шутнам секогаш играчите лобуваат.Што треба да стиснам за директен шут?

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Директен шут се упатува само на коцка, ти шутираш со л1+коцка и затоа ти лобува.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164

Новата Рома :) Барем до Јануари кога ке го купам Герет Бејл или Али Сичоко. Преговарав летово ама пројде трансфер периодот не стигнав да ги купам :(

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.970
Поени од реакции
7.101
Луѓе значи не можам да ви опишам колку ми е претешка играва на топ јачина. Можеби ќе ви звучам досадно со моите постови изминатите неколку страни ама само тука можам да си кажам шо ме мачи и се надевам некој да ќе ме разбери. Не знам какви гејм-фрикови сте вие и дали на топ немате никакви проблеми како што имам јас ама јас стварно не можам да ја сварам играва на оваа јачина. Значи без разлика со кој противник играш сите еднакво добро и совршено играат против тебе. Таа сила невидена што ја имаат тие играчи не можам да ја објаснам. Транзицијата од одбрана во напад им е идеална одма тргнуваат во напад со 8 играчи против 5-6 твои. Сите мои голови кои стварно ретко се случуваат се некои контри, центаршутеви и голови со глава ( корнер). Нема шанси да направиш човечка акција, да задржиш топка со појак играч и сл....абе одма по 3-4 околу тебе и ти ја земаат без фаул. Центаршутевите мои се кога како. И да наполнам сосем малце на лентата ја мава ко со сета сила да е. Нивните шутеви никогаш не се млитави, или пресилни да одат над гол. Сите се во рамки на голот и тоа сериозни шутеви. Од утре се враќам на про јачина па да видам таму како ќе ми оди. Ако не ќе бидам принуден да ја пробам играта на конкурентот.

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Значи боби 100% се сложувам со тебе исто и на мене ми се случува тоа!

Kajgana Shop

На врв Bottom