PayPal (официјална тема)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
не не во ред тоа. колку им беше реална цена ако ги купуваш без наддавање. тоа прашувам. пошто тие неколку пати кога сум се наддавал евентуално цената ке стигнеше многу блиску или ке беше иста со реалната која можеш да ја најдеш и без аукција. евентулано 2-3 долари разлика и тоа на 30- 40 долари,така да од моја гледна точка едноствано не се замарав.
Овие работи јас што ги земав беа по околу 5-6 долари реално. Вака ми испаднаа ко без пари :)

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
5-7 a ima vrska sto mi e kreditna od tutunska dali tamo stigaat parite?? ne e debitna taa plavata, ovaa e crvenata kreditna
на кредитна не сум повлекувал... незнам. А зошто ги влечеш на кредитна? префрли ги на дебитна..

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
pa nemozam na debitna bidejki mi ja blokiraa i (GOLEMA BLAGODARNOST DO ANON KOJ JA KAZA FINTATA I USTE PRVIOT DEN ZARABOTIV 50 DOLARI pa moze i mojata familija da jade leb),, pa morav kreditnata, pa sega gi dobiv za 3 dena cekav

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.887
Поени од реакции
23.292
pa nemozam na debitna bidejki mi ja blokiraa i (GOLEMA BLAGODARNOST DO ANON KOJ JA KAZA FINTATA I USTE PRVIOT DEN ZARABOTIV 50 DOLARI pa moze i mojata familija da jade leb),, pa morav kreditnata, pa sega gi dobiv za 3 dena cekav
абе ај што заработи, ама барем кажини како. и ние имаме деца за ранење. не биди таков ебагоо.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
od koga kaza anon kako ja otidov na mmobuy tamo se prodavaat samo igri i staviv edna igra koja ne ja igram vise (ORGINAL) i samo sto ja staviv posle 1 saat mi ja kupija i mugo dadov kodot preku mail i tolku sega da gi soberam i drugite orginal igri pa da gi stavam, a na ebay uste ne sum pocnal da prodavam

Член од
23 април 2011
Мислења
135
Поени од реакции
246
Само внимавајте не ризикувајте со поголеми средства. Зошто голема е можноста да ви ги заглават на 6 месеци. Штом е ова во јавност, paypal во секој случај ќе приметат дека од Македонија има висока бројка на paypal апликации. А што ќе превземат останува да видиме.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Само внимавајте не ризикувајте со поголеми средства. Зошто голема е можноста да ви ги заглават на 6 месеци. Штом е ова во јавност, paypal во секој случај ќе приметат дека од Македонија има висока бројка на paypal апликации. А што ќе превземат останува да видиме.
Вака е последниве 3-4 години, а не денови.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.887
Поени од реакции
23.292
за купвање немате гајле, ама припазите кога повлекувате пари. си има таму лимит на месечно ниво и на годишно. еднаш да ве проверат и бај бај пејпал.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
за купвање немате гајле, ама припазите кога повлекувате пари. си има таму лимит на месечно ниво и на годишно. еднаш да ве проверат и бај бај пејпал.
da, se pazi na toa a i plus nasive banki ako imas pogolemopobaruvanje ke ti se javat i ke treba da objasnuvas od kade ti se

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
2 илјади долари годишно мислам дека е лимитот. Откако ќе ја поминете таа граница, бараат дополнителни информации (копија од пасош/лична карта).

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133

Вчера купив нешто на Ebay,го платив,денес се логирам на ПејПал и ми излага ова.Дека морам да го потврдам својот идентитет,па ми бараат моја слика,документи,картичката не ми ја примаат уште крвна слика што не ми побарале.
Толку изгледа од мене со Пејпал. :(

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.887
Поени од реакции
23.292

Вчера купив нешто на Ebay,го платив,денес се логирам на ПејПал и ми излага ова.Дека морам да го потврдам својот идентитет,па ми бараат моја слика,документи,картичката не ми ја примаат уште крвна слика што не ми побарале.
Толку изгледа од мене со Пејпал. :(
изгледа, а од кога ти беше картичката. сега скоро ја имаше извадено или ја користиш времиња.
а и шо се секираш ко сум јас тука;)

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
картичката ја користам од 2006,пред година дена ја имав обновено...
Виза електрон од УниБанка.

Kajgana Shop

На врв Bottom